Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha 2 nap alatt nem tudtam...

Ha 2 nap alatt nem tudtam beilleszkedni egy csapatba akik évek óta együtt vannak, már nem is fogok tudni?

Figyelt kérdés

2x voltam veluk 12 oran at.

A munka nehez, nagyon figyelnem kell. Ok egyutt vannak mind evek ota, ugyanazon a par negyzetmereten en 2 napja vagyok ott, de nem tudtam beilleszkedni. Ok egesz nap nevetnek, viccelodnek de én nem tudok még. Egyelore ugy erzem nem illek kozejuk, nincs is velem egyidos ember csak idosebbek.

Nem szeretnek emiatt leszamolni, de ha kifognak kozositeni az nem lesz egy kellemes erzes es mar igy is kikozositve erzem magam. Szunetben is egyedul vagyok ok meg egyutt, nem hivnak engem, kovetni meg nem fogom oket ha nem akarnak velem lenni.

24N

2023. júl. 3. 09:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
2 hónap után talán reális lenne a kérdés..
2023. júl. 3. 13:22
 12/14 anonim ***** válasza:
Azért csak keress. És amíg ott vagy, próbálj meg beszélgetni, de legalább érdeklődő képpel hallgatni és nevetni, ha valami vicces.
2023. júl. 3. 13:23
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Vajon kik pontozták le a 4-esemet? Talán két vén hárpia, aki magára ismert a kritikám alapján? 😀
2023. júl. 3. 14:08
 14/14 anonim ***** válasza:
En altalana 1. nap bespanolok, ha nem akkor az off. De mar alapbol csak ugy megyek ha ranezesre tetszik a brigad. Ha mas korosztaly, nem feherek vagy tul sok a no akkor az eselytelen elbol
2023. júl. 3. 15:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!