Hogy mosolyogjak egy munkahelyek, ha tudom, hogy éppen a helyemre keresnek mást?
3 hete dolgozom a cégnél, nem jöttem be nekik, ők sem nekem... Gondot okoz nekem a bejárás (másfél óra így is) és úgy megy a vonat, hogy vagy félórával hamarabb ott leszek (nem fogok munkakezdés előtt 2 órával indulni otthonról...) vagy pedig pont beesek/pár percet kések.
Az utóbbit választottam, de tudom, hogy nem jó ez így.
Megláttam, hogy újra felrakták a hirdetést, hogy keresnek mást. Amit egyébként pofátlanságnak tartok, hogy ennyire nyíltan....
Szerencsére én vagyok pesti, ők vannak messze. Nézelődök én is és pesten vannak más lehetőségek is. :)
Most még jelenleg nincsen semmi, a mostani hely legalább jól fizet és én is pénzből élek...
Hogy bírjam így ki ezt a (gondolom) pár napot, max pár hetet? Utálom a főnököt és a kollégákat. Ráadásul a munkaköröm része, hogy mosolyogjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!