Mosolygok, amikor a nagynéném halálát felhozzák. Mit tegyek, hogy ne mosolyogjak?
Jövőhét pénteken temetik a nagynénémet. Nem álltunk olyan közel egymáshoz, és nem is viselt meg a halála, mert eleve fel voltunk rá készülve.
És állandóan mosolygok, de nem azért mert jót szórakozok rajta vagy valami.
14-15 éves korom környékén volt egy ilyen "időszakom", amikor rendesen nevettem azon, hogyha valaki meghalt. Azt hittem már elmúlt, de most visszajött mosolygás szintjén.
Gondolj arra, hogy előbb-utóbb te is meghalsz.
Majd mosolyogjál a kukacokra...
A mosolygás egy természetes reakció a zavarban levésre (amikor nem tudunk kezelni egy helyzetet).
Ha előre kitalálod/begyakorlod, hogy hogyan fogsz viselkedni a temetésen, akkor talán nem fog előjönni a mosolygás.
"Mit tegyek, hogy ne mosolyogjak?"
Mondjuk ne mosolyogj.
egyszer valahol azt olvastam, hogy ha ránk jön a nevethetnénk egy olyan szituációban, ahol nagyon nem kéne, kezdjük el kicsit összehúzni a szemöldökünket, és koncentráljunk arra
elvileg ha arra koncentrálod az arcizmaidat, hogy meglegyen ez az apró mozdulat, akor nem tud felkunkorodni a szád széle
Egy temetésen a röhögéséért magyarázkodni kicsit kínos lenne a kérdezőnek, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!