Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mosolygok, amikor a nagynéném...

Mosolygok, amikor a nagynéném halálát felhozzák. Mit tegyek, hogy ne mosolyogjak?

Figyelt kérdés

Jövőhét pénteken temetik a nagynénémet. Nem álltunk olyan közel egymáshoz, és nem is viselt meg a halála, mert eleve fel voltunk rá készülve.

És állandóan mosolygok, de nem azért mert jót szórakozok rajta vagy valami.

14-15 éves korom környékén volt egy ilyen "időszakom", amikor rendesen nevettem azon, hogyha valaki meghalt. Azt hittem már elmúlt, de most visszajött mosolygás szintjén.

2022. máj. 21. 20:46
 1/6 anonim ***** válasza:
60%

Gondolj arra, hogy előbb-utóbb te is meghalsz.

Majd mosolyogjál a kukacokra...

2022. máj. 21. 20:48
 2/6 anonim ***** válasza:
87%

A mosolygás egy természetes reakció a zavarban levésre (amikor nem tudunk kezelni egy helyzetet).

Ha előre kitalálod/begyakorlod, hogy hogyan fogsz viselkedni a temetésen, akkor talán nem fog előjönni a mosolygás.

2022. máj. 21. 21:08
 3/6 anonim ***** válasza:
82%

"Mit tegyek, hogy ne mosolyogjak?"

Mondjuk ne mosolyogj.

2022. máj. 21. 21:41
 4/6 anonim ***** válasza:

egyszer valahol azt olvastam, hogy ha ránk jön a nevethetnénk egy olyan szituációban, ahol nagyon nem kéne, kezdjük el kicsit összehúzni a szemöldökünket, és koncentráljunk arra

elvileg ha arra koncentrálod az arcizmaidat, hogy meglegyen ez az apró mozdulat, akor nem tud felkunkorodni a szád széle

2022. máj. 21. 22:06
 5/6 anonim ***** válasza:
94%
Én ha zavarban vagyok röhögök. Ilyenkor mindig elmondom, hogy miért nevetek, hogy nem direkt van és csak így reagálok a stresszre és mindig megértik.
2022. máj. 21. 22:19
 6/6 LakatosAnonymus ***** válasza:

Egy temetésen a röhögéséért magyarázkodni kicsit kínos lenne a kérdezőnek, nem?

2023. jan. 1. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!