Felmondásnál ti mit szoktatok reagálni, amikor azzal jönnek, hogy máshol sem jobb?
Figyelt kérdés
Amikor igazából nincs konkrét problémád senkivel, de egyáltalán nem vagy megfizetve és nagyjából 4 munkakört töltesz be, mert meg kell felelni az elvárásoknak. És nem érted, hogy hogyan lehet 15-20 évet így lehúzni. Maga az állás egy alap tudást ad, hogy akar saját vállalkozást indíts, de nem tudsz kibontakozni teljesen, mert a szerződés a hasonló területen lévő másodállást sem engedélyezi. Konkrétan a szolgáltatás mellett a takarítás, kasszázás, árufeltöltés, raktári pakolás is ugyanúgy a tiéd is.2023. jún. 25. 14:02
2/12 anonim válasza:
Semmit, ha valaki ilyet mond, akkor ráhagyom. Azért nem igaz, hogy minden munka egyforma. Nekem is volt már olyan, amit utáltam, a mostani ahhoz képest sokkal jobb. Nem mondom, hogy hobbiból csinálom, attól messze van, de elvagyok vele és a kollégák is normálisak. Szóval de, azért lehet találni jobbat, de aki ilyeneket mond, azt nem fogom győzködni, úgyis felesleges.
3/12 anonim válasza:
Azt, hogy azt majd én eldöntöm, hol jobb nekem
5/12 anonim válasza:
Még soha nem hallottam ilyen választ.
6/12 anonim válasza:
Azt mondom a k*cs*g főnöknek hogy "Majd én azt tudom hogy nekem hol jobb"
7/12 anonim válasza:
szerencsére elég nagy ez a világ hogy megtaláljam ami biztos jobb
8/12 anonim válasza:
Ami a munkaszerződésbe le van írva és attól (elvileg) eltérni nem lehet. (munkakör, munkarend)
9/12 anonim válasza:
"Hülye vagy? Ennél bármi csak jobb lehet."
10/12 anonim válasza:
12 oras muszakoknal nekem ne mondja a fonok hogy mashol se jobb, 12 az embertelen hosszu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!