Mi lehet a baj azzal akit még egy egyszerű gyári munkára se vesznek fel?
Jól értelmezem hogy még a lehetőséget se kapja meg?
Ebben az esetbe
Még azt a pici mércét sem képes megugrani amit a cég elvár
Ilyen helyeken nemegeszen az iskolai vegzettseg a döntő hisz ide nemigen van meg arra sem szukseg
Kb egy ovodas szintjen levo kis teszt-elbeszelgetes inkabb ami dönt amit a cég allit ossze.
A legtöbb hirdetés kamu. Tudok egy-két példát.
9-en voltunk állásinterjú félén. Mint kiderült, volt még egy csapat, ők 11-en. 50 perces feladatsor volt a teszt, de olyan, hogy ilyet még nem láttam kb IQ tesz..
1 embernek nem sikerült. Majd akkor közölték, hogy összesen 3 embert keresnek.
Másik munkahelyen is volt beszélgetés. 6-an voltunk, mondták, hogy kell a munkaerő, bővitenek, stb. Mindenképpen jeleznek telefonon. Azóta is :)
Ismét egy álláshirdetés. felhivtam őket. Majd visszahivnak, mert jelenleg nincs felvétel.
Szerintem megvan ilyenkor, hogy ki hova merre, csak meghirdetik dísznek.
Egyszer jelentkeztem egy ilyen hirdetésre, be is hívtak állásinterjúra. Közben meggondoltam magam, és írásban közöltem, hogy nem megyek. Úgy másfél-két hónap múlva kaptam egy levelet. Az állt benne, hogy szakmai felkészültségem mély benyomást tett rájuk, azonban méis más mellett döntöttek. A közelükben sem jártam....
N
Kérdező!
Önéletrajzokat küldesz be, és úgy nincs válasz?
Vagy interjú, teszt után?
Lehet, hogy túlképzett vagy.
Sokan (a nagy munkanélküliségnek köszönhetően) diplomával is jelentkeznek gyárba, mert épp nincs jobb. De őket nem veszik fel, mondva, hogy úgyis megugranak, ha találnak jobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!