Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Házas férfiak szintén házas...

Házas férfiak szintén házas kolleginának szoktak bókolni csupán kedvességből, totál hátsó szándék nélkül, ráadásul többször is?

Figyelt kérdés
Ne nagy dolgokra gondoljatok,csak sima jól nézel ki, csinos vagy, és szép vagy(ez inkább 3.személyben fordul elő, vagyis úgy hogy velünk van még vki és úgy mondja, hogy a szép lány vagy ilyesmi..)
2023. jún. 24. 15:58
1 2
 11/12 anonim válasza:

Egyik kolléganőm nekem is brutál csinos volt valamelyik nap, mondtam is neki hogy ejj, de dög vagy. Oldalba bökött és nevetett. Amikor valami jól áll rajtam ő is megjegyzi. Csak barátok vagyunk.

Házas pasi vagyok 10 éve, egy mégdögösebb asszonnyal az oldalamon. Amikor átjönnek a barátnői őket is megdícsérem ha úgy van. Egy nőnek szüksége van a visszajelzésekre

2023. jún. 24. 18:57
 12/12 anonim ***** válasza:

Kérdés, hogy:

- milyen gyakran

- milyen stílusban

- csak egy kolleginát tüntet ki az illető a figyelmével, vagy minden nőt

mert lehet olyan eset is, amikor csak kedvességből bókol (voltak ilyen munkatársaim - lehetett érezni, hogy nem ez a kocsányon lógó szemmel bámulós, epekedős jellegű puncsolás, hanem kedves, de tárgyilagosan megfogalmazott bók), olyan is, hogy sportból mindenkinek is bókolgat, meg az is, amikor szívesen elvinné a hölgyet egy menetre vagy többre.

2023. júl. 31. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!