Ez inkább jót vagy inkább rosszat jelenthet?
A júni 9-én leadott álláspályázatom státusza eddig annyi volt, hogy jelenleg zajlik a megtekintés, azonban a mai napon erre változott: “Köszönjük, hogy jelentkezett. Hamarosan visszajelzést kap e-mailben a jelentkezés státuszáról.”
Mit jelent ez? Miért nem tudtak már valamit odaírni a státuszhoz?
3#
Ötletem sincs. Ahány rendszer, akkor működés. Szoftverfejlesztőként úgy tapasztalom, hogy 1-1 ilyen kicsi funkció többnyire 1-1 random managgel ötletelésén múlik és így nem szabad túlsokat beleképzelni a dolgokba.
Konkrétan lehet egy gyakornok fejlesztette ezt a belső rendszert, aki 2 ZH között találta ki random ezt a mondatot.
(Hidd el. Megesik. Főleg ilyen belső rendszereknél)
Amúgy a kommentemmel abszolút nem a rendszer visszajélzését kritizáltam, hanem inkább arra próbáltam rámutatni, hogy neked nincs értelme túlgondolni, mert abszolút semmit sem tudsz ebben a helyzetben csinálni. Konkrétan csak elrontod értelmetlenül a napod ha ezen rágósz olyan szinten, hogy már a gyakorira kellett kiraknod egy kérdést.
Valószínűleg egy automatikus státuszállapot, aminek kb. semmi köze a konkrét pályázathoz. A rendszerben a pozícióval kapcsolatban változott valami paraméter.
Pl. eddig a napig fogadták a jelentkezéseket, mostantól pedig feldolgozzák, új pályázatot nem lehet leadni. De ez csak egy tipp. Adott receuiter/cég rendszerétől függ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!