Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ez inkább jót vagy inkább...

Ez inkább jót vagy inkább rosszat jelenthet?

Figyelt kérdés

A júni 9-én leadott álláspályázatom státusza eddig annyi volt, hogy jelenleg zajlik a megtekintés, azonban a mai napon erre változott: “Köszönjük, hogy jelentkezett. Hamarosan visszajelzést kap e-mailben a jelentkezés státuszáról.”

Mit jelent ez? Miért nem tudtak már valamit odaírni a státuszhoz?

2023. jún. 23. 23:46
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
semmit nem jelent..majd hívnak vagy írnak h mi a helyzet
2023. jún. 23. 23:55
 2/8 anonim ***** válasza:
46%
Teljesen mindegy. Jelenleg nem tudod befolyásolni a végkifejletet, így értelmetlen rágódni az eredményen.
2023. jún. 23. 23:59
 3/8 A kérdező kommentje:
Akkor mi értelme volt megváltoztatni az áttekintés státuszról?
2023. jún. 23. 23:59
 4/8 anonim ***** válasza:
83%

3#

Ötletem sincs. Ahány rendszer, akkor működés. Szoftverfejlesztőként úgy tapasztalom, hogy 1-1 ilyen kicsi funkció többnyire 1-1 random managgel ötletelésén múlik és így nem szabad túlsokat beleképzelni a dolgokba.

Konkrétan lehet egy gyakornok fejlesztette ezt a belső rendszert, aki 2 ZH között találta ki random ezt a mondatot.

(Hidd el. Megesik. Főleg ilyen belső rendszereknél)

Amúgy a kommentemmel abszolút nem a rendszer visszajélzését kritizáltam, hanem inkább arra próbáltam rámutatni, hogy neked nincs értelme túlgondolni, mert abszolút semmit sem tudsz ebben a helyzetben csinálni. Konkrétan csak elrontod értelmetlenül a napod ha ezen rágósz olyan szinten, hogy már a gyakorira kellett kiraknod egy kérdést.

2023. jún. 24. 00:08
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem rágódok, pusztán próbáltam megfejteni a HR világ útvesztőjét.
2023. jún. 24. 00:21
 6/8 anonim ***** válasza:

Valószínűleg egy automatikus státuszállapot, aminek kb. semmi köze a konkrét pályázathoz. A rendszerben a pozícióval kapcsolatban változott valami paraméter.

Pl. eddig a napig fogadták a jelentkezéseket, mostantól pedig feldolgozzák, új pályázatot nem lehet leadni. De ez csak egy tipp. Adott receuiter/cég rendszerétől függ

2023. jún. 24. 17:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem vettek fel
2023. jún. 24. 17:27
 8/8 A kérdező kommentje:
#7 Igazad volt.
2023. jún. 30. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!