Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hol húznátok meg a határt,...

Hol húznátok meg a határt, hogy betegen bementek e dolgozni?

Figyelt kérdés
Ha még náthával mentek, de ha egész nap hőemelkedésetek van akkor is mentek még, mert szükség van rátok.

2023. jún. 22. 14:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/266 anonim ***** válasza:
51%

Az egy dolog, hogy téged nem zavar, hogy beteg vagy, de milyen jogon fertőzöl le mindenki mást is magad körül a munkában?! Ja, hogy neked ne essen ki egy Ft se, de az nem baj, ha mást betegítesz meg, aki esetleg hazaviszi és lefertőzi az otthoniakat is, kisgyerekeket stb, az tök oké.

Nálunk szerencsére normális emberek dolgoznak, nem jönnek be lázasan meg hányással-fossásal dolgozni, de a főnök nem is engedné. Küldött már haza embert az irodából azért, mert úgy köhögött, hogy majdnem a lelkét is kiköpte, ömlött a taknya és hőemelkedése is volt. Megmondta, h neki az nem "biznisz", hogy lefertőzi a fél irodát, menjen szépen haza.

2023. jún. 22. 16:14
 22/266 anonim ***** válasza:
50%

#22.

Az egy dolog, hogy téged nem zavar, ha otthon kell maradnod a semmiért napokon keresztül, de mégis milyen jogon akarnál más embereket ugyanerre kényszeríteni, ezzel pedig kellemetlenséget és anyagi kárt okozni nekik?!

Nálunk szerencsére normális emberek dolgoznak és nem hipochonder rettegők, akik meglincselnék a másik embert annyiért, mert az köhögni mert kettőt. Nagyon örülök annak, hogy az én környezetemben nem élnek olyanok, akik képesek egy kis betegségen hisztizni.

2023. jún. 22. 16:25
 23/266 anonim ***** válasza:
49%

Bírom, hogy emberünk kifejtette, hogy neki még sosem volt fosóshányós betegsége, de azért fixen mondja, hogy nem zavarná.

Mi lenne, ha nem csak a levegőbe beszélnénk?

Ráadásul az, hogy ezzel vagy azzal nem megy be valaki éppúgy válasz, mint az, hogy tarkóig fosva is bemegy. Mindkettő válasz a kérdésre, egymást megpróbálni meggyőzni meg úgysem fog menni. Ezen az oldalon még soha senkinek nem sikerült, pláne nem ebben a témában. Akkor meg minek fröcsögni itt ezen?

2023. jún. 22. 16:28
 24/266 anonim ***** válasza:
51%

"Bírom, hogy emberünk kifejtette, hogy neki még sosem volt fosóshányós betegsége, de azért fixen mondja, hogy nem zavarná."

Bírom, hogy te jobban akarod tudni nálam, hogy ENGEM mi zavarna és mi nem.

2023. jún. 22. 16:32
 25/266 anonim ***** válasza:
62%

Milyen semmiért? A láz, a már-már hányásig köhögés, a fosós-hányós vírus meg különböző fertőző betegségek mióta semmiségek?! Nem egy köhintésről volt szó, szóval a nagy idegbeteg hisztid közben próbálj meg nem ferdíteni, ennek köze nincs a hipochondriához.

Az a normális, hogy aki beteg az nem megy be lefertőzni a többieket, csak mert valószínűleg annyira csóró, hogy az ő pénztárcája nem bírná el anyagilag, ha 2-3 napra kevesebbet kapna, mint alapból, ezáltal felhatalmazva érzi magát, hogy mindenkire magasról szarjon és másnak is átadja a göthét. Az alap felállás még mindig az, hogy az ember egészséges, szóval nehogy már az egészséges embereknek kelljen a beteghez alkalmazkodni és elviselni, hogy végig fertőzi őket.

Senki nem mondta, hogy minden szarért otthon kéne maradni, de az ritka primitív hozzáállás, hogy én aztán semmilyen - akár erősen fertőző - betegséggel nem maradok otthon és mindenki mást leszarok. Lehet szépíteni, akkor sem ez a normális és kulturált viselkedés.

2023. jún. 22. 16:40
 26/266 anonim ***** válasza:
43%
25, nem akarom obban tudni nálad. Pusztán rávilágítottam, hogy neked fogalmad sincs miről beszélsz.
2023. jún. 22. 16:42
 27/266 anonim ***** válasza:
62%
Amúgy nem is értem ki dobja fel mindig ezt a témát. Tudható, hogy van itt kb két ember aki agyérgörcsöt kap, ha nem alázhat porig mindenkit, aki valaha is volt beteg:D
2023. jún. 22. 16:47
 28/266 anonim ***** válasza:
50%

Normáliséknál covidtól függetlenül sem voltak semmiségek a különféle fertőző betegségek, ahogy az sem volt alap, hogy azt gondolják nekik jogukban van a másikat is megfertőzni. Egy munkahelyen - ha eddig még nem tűnt fel - nem csak te dolgozol, hanem rajtad kívül számtalan másik ember, akire továbbra sincsen jogod átadni a nyomorod, hogy ezáltal ő is hazavigye a saját családjába és így tovább és így tovább. Minimális intelligencia kell csak ahhoz, hogy belássa az ember, hogy a beteg embernek nincs joga az egészségest "lehúzni" a saját szintjére, csak mert neki úgy tetszik.

Pontozgathattok napestig, változtatni ezen úgy sem tudtok. Nevetséges, hogy lassan már a normális, egészséges embernek kell magyarázkodnia, ugyan miért nem akar betegek között dolgozni.

2023. jún. 22. 16:53
 29/266 anonim ***** válasza:
39%

2000 környékén, tehàt a covid előtt két évtizeddel voltam sulis. Simán hazazavarták aki betegen ment be. (Azóta nem nagyon voltam olyan beteg szóval nem tudom utána mi volt 2019-ig 😅 )

Engedjètek már el a covidot, francot se érdekli már. Normális ember nem meg sehova 40 fokos lázzal mondjuk, és nem csak azért mert fertőző lehet (ami nem is feltétlenül biztos)

2023. jún. 22. 17:02
 30/266 anonim ***** válasza:
48%

#32.

Nálunk mindenki eljár mindenhová betegen is és ez nem zavar senkit. Normális helyeken nem menő a rettegés és a hipochondria.

Felőlem ti élhettek akár atombunkerben is, de a többi ember attól még nem fog így élni.

2023. jún. 22. 17:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!