Munkahely egymás ajándékozása? Mindenki beletesz, de nem mindenki kap.
Egy 20-25 fős csapat.
Névnapra, születésnapra, előrelépés miatt stb. megajándékozzuk egymást. Valaki kitalál valamit, beszerzi az ajándékot, és leosztja a résztvevők között az összeget.
Nem mindenkit ajándékozunk, mert aki kevésbé van jóban a többiekkel, ott nem indít senki "szavazást".
A szavazáson lehet szavazni, hogy részt akarsz-e venni benne, névvel. Általában senki nem szavaz nemmel, amit nem értek miért. Hiszen más is látja, hogy például ő nem kapott semmit, de XY már a 2. ajándékát kapja mert szavazást indítottak neki ajándékra.
Fejenként kb. 1000ft/szavazás.
Mit gondolsz erről?
Nem tudom vajon azért szavaz mindenki úgy, hogy igen, részt vesz az ajándékozás költségében, ami havi 5-6e forint, mert nem egy egetverő összeg.
Vagy tényleg jó szokásnak tartja.
Vagy nem mer ellenkezni, nehogy ellen szimpátiája legyen a csapatvezetőkkel.
Én úgy vagyok vele, hogy azt a havi 5-6 ezer forintot inkább költöm magamra, főleg ebben az inflációs időben egy-egy hétvégi ebédre, mint ismeretlenek ajándékozására, akikkel amúgy sosem találkoztam (otthonról dolgozunk).
Ennyi volt amúgy a fizetés emelésem, nettó 5e forint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!