Miért turkálnak egymás zsebében?
"titeket ez nem idegesít fel?"
Nem.
Mert pofátlanok, tapintatlanok és anyagiasok nálunk nagyon sokan. Tapasztalataim alapján nyugat európában nem divat ez a mások zsebében turkálás, se a pénzezés, csak itt nálunk ennyire alap. Igaz, odakint sok más kapcsán is illedelmesebbek az emberek, pl a mindenbe beleszólás, kéretlen tanácsadás se dívik. Főleg nem anyagi dolgokba, miután a másik zsebében turkáltak :)
Egyébként én se szoktam kiadni senkinek hogy mennyit keresek, semmi közük hozzá! Szerintem jól teszed te is kérdező, hogy ignorálod ezeket a kérdéseket.
Nálunk meg simán meséli mindenki hogy ki mit csinál mellékállásban.
A csopvezunk pl.otthon könyvel, ez melett coach tanácsado is, eladásra horgol is, és masszőrként is dolgozik, termeszetgyógyászkodik is, lassan már megjegyezni sem tudom mikben utazik még.
Masik kollega meg jogot tanul otthon ez mellett buddha nem tudom miket csinál, meg kinai nyelven tanul és ki akar menni Nepálba? Vagy hova. Nem sikerült megjegyeznem. Vagy vmi T betűs helyre.
Nálunk valahogy az a módi hogy mindenki hatezer egyéb dolgot elmond magáról szinte én érzem magam kellemetlenul hogy én hazamegyek és alszom és hagyjon mindenki békén
6
Az is lehet, hogy azért mondanak olyan sokmindent, hogy már ne fogj gyanút, hogy a lényeget nem mondják el.
Ezek ilyen öregdombi nők. Be nem áll a szájuk egésznap. Még azt is meg kell beszélni mit vesznek meg hol a sütéshez meg mit főznek.
Ezek borzalom lényegi információk nekik a mukahelyre valahogy. Nem is tudom mi zsibbaszt jobban a munka vagy ők.
De sajnos szinte kötelezők ezek a small talkok. Csoda hogy nincs a munkaszerződésben, szabályzatban az is, hogy ápolj kollegáiddal emberi kapcsolatot is. Elvárás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!