Kakilás munkahelyen?
Figyelt kérdés
Én sajnos nem merek elmenni. De tudom hogy ez nem jó mert minden du. már kelleni szokott... Aztán hazaérek egyből ülök a wc-re...
27/N
2023. jún. 21. 21:38
2/46 A kérdező kommentje:
Hogy szoktatok-e...
2023. jún. 21. 21:46
3/46 anonim válasza:
Mi van ha halaszthatatlan?
Magadban kell lerendezned! Mindenki másnak is ugyanolyan szükségletei vannak!
Első alakalom a nehéz...utánna már menni fog!😄
4/46 A kérdező kommentje:
Olyan még nem volt ami halaszthatatlan (értsd: hasmenés), de sokszor voltam már úgy mostanában, hogy du. nagyon kellett volna már és emaitt megfájdult a hasam...
2023. jún. 21. 21:51
5/46 anonim válasza:
hosszútávon a visszatartás bélproblémákat fog eredményezni. Na az lesz az igazán kellemetlen.
6/46 anonim válasza:
Biztos nem egészséges sokáig és többször húzni!
Nincs normális wc? Nem zárható? Vagy meghallják? Vagy mi az ami visszatart?
7/46 anonim válasza:
Gondolom, nem a Darwin-díjra edzel.
Akkor pedig fejben rendezd először, hogy ez természetes.
8/46 anonim válasza:
Természetesen voltam. Eszembe nem jutna, hogy visszatartsam.
9/46 A kérdező kommentje:
Van normális wc, zárható rendesen. Csak kb. egyedüli nő vagyok férfi kollégákkal körülvéve, gondolom az tart vissza pszichésen, hogy meghallják.
2023. jún. 21. 22:01
10/46 anonim válasza:
Biztos azt fogják hallgatni hogy fingasz vagy sem.
Miért ne mehetnél el wc-re ha kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!