Azt hogy lehet elviselni, amikor hosszú évek után elkerülsz más helyre és minden kezdődik elölről?
Figyelt kérdés
Amit meg eddig felépítettél, már sehol sincs.2023. jún. 21. 10:04
1/3 anonim válasza:
Úgy, hogy folyamatosan ezt csinálod, és gyakorlatilag nincs semmid. Könnyebben állsz tovább új helyre, ha az egész életed bele fér egy bőröndbe. Amikor az élet kihúzza alólad a talajt az biztos koppanni fogsz, de az, hogy mekkorát az attól függ milyen magasan vagy.
2/3 anonim válasza:
Szerintem pont, hogy izgalmas dolog új helyen, új élethelyzetben kipróbálni magam, én szeretek a "nulláról" kezdeni (azért az idézőjel, mert nyilván a tapasztalatomat és az addig felépített anyagi hátteremet viszem magammal). Minden múlandó, én nem kötődök helyszínekhez, tárgyakhoz, ingatlanokhoz, munkahelyekhez.. Csak ahhoz a maréknyi emberhez, akik továbbra is az életem része maradnak, akárhol dolgozom és akárhol élek. Ha megtehetném, 3 évente új országban élnék.
3/3 anonim válasza:
Az élet igyen: xar. AZt gondoljuk, hogy máshol-más körülmények közt jobb lesz, holott nem: minden ugyanolyan marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!