Leigazolt diákmunkát vissza lehet mondani?
Figyelt kérdés
Multijobon keresztül tescoban árufeltöltésre jelentkeztem, visszaigazolta az áruház is egész nyárra kb.
Egy napot voltam eddig és már most elegem van belőle.
Ha simán írok a kapcsolattartónak a Multijobnál, ezt még vissza lehet csinálni? Mármint van ennek bármi következménye?
Normális válaszokat várok, nem beszólogatást!
2023. jún. 19. 20:07
1/2 anonim válasza:
Igen. A diákmunkák bármelyik fél részéről azonnal megszakíthatóak, nincs próbaidő, nincs felmondási idő, nincs semmi.
Nyilván jelezd a diákszövetség felé, és ha jó fejek, meg van, akkor találnak neked más munkát a nyárra.
2/2 anonim válasza:
Mondjuk ez nem ma történt, de én mondtam vissza munkát... bár mondjuk dolgozni nem dolgoztam, de visszaigazoltam, hogy OK, de aztán annyi mindent variált és változtatott a kapcsolattartó, hogy visszamondtam, mert olyan melót akartam, ahol világos és tiszta minden, hogy melyik naptól, hány órában, mit kell csinálni. Annyi "negatívum" volt, hogy a kapcsolattartó nő bepipult, virágnyelven elhordott mindennek és megfenyegetett, hogy a többi kapcsolattartónál befeketít az adott szövetkezetnél, de jogi gond nem lett belőle, én meg más diákszövetkezetnél keresgéltem tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!