Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Katonák,miért lettetek katonák?

Katonák,miért lettetek katonák?

Figyelt kérdés

2023. jún. 17. 22:31
 1/6 A kérdező kommentje:
Engem érdekelne,mert nincs katona ismerősöm és így nem tudhatom meg senkitől sem azt,hogy mi motiválja őket erre.
2023. jún. 17. 22:32
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Valaki úgy érzi, hogy erre született és igaza van, mert tényleg olyan fura, "katonás" a személyisége.

Valaki a magány miatt. Mert a seregben talált barátokat, társakat.

Vannak akik csak szeretik a fegyvereket, bár ők általában kiperegnek a rostán.

Aztán vannak az önkéntesek. Azok 80%ban huszon éves, 50 kilós fiatalok. Valószínűleg ők is csak tartozni akarnak valahova. Meg ezzel kompenzálnak valamit, hogy elmondhatják, hogy ők "katonák".

De amúgy tényleg jó dolog az önkénteskedés. Rendszeres túrák vannak, közösségi programok ilyenek, tehát szerintem nagyon jó dolog.

Nekem személy szerint nincs erre időm, mert pénzt akarok csinálni, mert hosszú távú terveim vannak.

2023. jún. 17. 22:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyszeruen kellett valami munkahely.

Igy is atleg felett kerestem sokaig, es nem kellett megszakadni a munkaval.

2023. jún. 17. 23:08
 4/6 anonim ***** válasza:
23%
Putyin besorozta oket
2023. jún. 18. 06:33
 5/6 anonim ***** válasza:
76%

1,Itt falun mindentől távol sokan azért mennek mert nincs más munkalehetőség

2,amit fentebb is írtak: magányosak, elveszettek társakat/barátokat keresnek, tartozni akarnak valahova

3,van egy speciális érdeklődési köre amit máshol nem tud "kiélni" (pl. tűzszerész, harckocsizó)

4,adrenalint, izgalmat, kalandot keresnek amit mondjuk egy külföldi misszió megadhat

2023. jún. 20. 20:38
 6/6 anonim válasza:
Adrenalin. Csomo olyan dolgot csinalhatsz amiert civilbe rengeteg penzt kene fizetni. Ejtoernyozes, hegymaszas, buvarkodas stb. olyan csapatba akarsz tartozni ahol megvalogatjak az emberekert. Persze ezekert tenni kell, ki kell emelkedni az atlagbol.
2023. jún. 23. 19:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!