Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Éreztetek olyant, hogy a...

Éreztetek olyant, hogy a főnök és a kollégáid szégyellnek?

Figyelt kérdés

A jelei (irodai munka):

-leghátsó irodába helyeznek vagy ahol nem vagy szem előtt

-megbeszélésekre nem hívnak meg vagy olyan összejövetelekre ahol sok ember vagy más részlegen lévő kollégák is vannak

-ritkán látogat meg megszemélyesen a főnök

-nem a végzettségednek (diploma) megfelelő feladatokat osztják ki

-ha van végzettséged, akkor a diplomás a szaktudásod az kell, de csak minimálbérért

2023. jún. 16. 20:17
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
10# Részletesen leírnád, hogy miér idegesítő az a kolléga? Milyen tulajdonságok vagy benyomások miatt?
2023. jún. 17. 07:50
 12/14 A kérdező kommentje:
Ha kerülitek, akkor igen is cikinek érzitek vele lenni.
2023. jún. 17. 07:51
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem a ciki jelzőt definiáld akkor, mert cikinek maximum mások előtt érezhetnék valakit, de ez egy munkahely. Teszem azt, van Kati, akit mindenki kerül, mert egy energiavámpír, de cikinek egymás előtt hogy gondolnánk már?
2023. jún. 17. 08:29
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

11

Ilyen az idegesítő kolléganő: folyton beszél, de olyasmiről ami senkit se érdekel és elmondja rengetegszer. Példa: "papa nem ette meg a levest, mert nem szereti, vittem neki káposztás tésztát, azt megette, de csak nyammogott rajta, olyan nehezen eszik, de a levest meg nem szereti, pedig azt könnyebb lenne megenni. Na ezért vittem neki inkább tésztát. Este csináltam meg, egész este ébren voltam miatta, hogy legyen mit enni a papának, még egy adag is maradt. Holnap is viszek neki káposztás tésztát. Sajnos csak nyammogja, biztos fáj neki a rágás. Legközelebb viszek levest is, nem szereti de hátha megeszi nem csak mindig a tészta." Ezt végtelenítve képes mindenféle családi témában mondani és ha meglát egyből jön oda és mondja, akkor is ha telefonálok, olvasok, beszélek, addig míg el nem megyek onnan oda, ahol nem tud követni. Van vmi pszichés betegsége, de egyébként szakmailag kiváló, de 5 perc alatt annyira leszívja bárkinek az agyát, hogy az elképesztő. Ha kibírod bekkelni mire befejezi, akkor meg ül melletted, sóhajtozik és néz, hogy kérdezz valamit tőle. Kellemetlen, mert amúgy meg nagyon kedves nő.

2023. jún. 17. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!