Ha nem tetszik egy munkahely, és nem érzem jól magam ott, akkor mit csináljak? Alig 2 hete vagyok ott, de nem jó. Előtte egy másik helyen voltam pár napig, felmondtam ott is. Érdemes addig keresni, amíg nem találok normális munkahelyet?
Nem csak te vagy így,mint(gondolom te is fiatal lehetsz) perpill,én is ebben a dilemmában vagyok,csak én azèrt váltottam munkahelyet,mert a fizetés elèg alacsony volt ahhoz kèpest amit csináltam,és úgy gondoltam, jött egy másik lehetősèg,mièrt ne váltsunk,majd aztán a jelenlegi helyemen ahol 1 hónapja vagyok itt, ugyan úgy èrzem hogy hát a fizu okés,de nem ezt akarom csinálni, na meg 12 órázás van,és monoton,unalmasnak érzem.
Szerintem ezzel nincs semmi baj,ha megteheted mièrt ne,a fiatalok 80% úgy váltja a munkahelyeket,mint valaki a zoknit,én mindig úgy szoktam csinálni hogy alapjáraton 3 hónap a próbaidő,ha nem tetszik valami akkor egyből van B tervem, és keresem a munkahelyeket,és ami megtetszik arra jelentkezek,nyilván elsősorba a fizetést nézem mert ha mondjuk találok olyat ahol 2 műszakban ugyan azt megtudom keresni mint 3 műszakban akkor nyilván váltok :)
Szerintem,amíg van rá lehetősèged keresgèlj,egy tipp,ha nem akarsz pènz nèlkül maradni,addig legyèl a jelenlegi munkahelyeden,míg nem tudsz a másikon kezdeni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!