Erről a melóról tapasztalat?
A legtöbb ilyen munka kamu, csak az adataid kellenek nekik vagy valami tök másról van szó, mint amit írtak a hirdetésben.
De egyébként létezik maga a munka, általában randi oldalakon kell chatelni, mintha tényleg ismerkedni akarnál, a lényeg, hogy az oldalon kell tartani a srácokat, hogy fizessék az előfizetést. Azt nem tudom, melyik hirdetések valódiak és melyikek nem. De általában nem fizetnek sokat, ilyen pár cent / üzenet szokott lenni, akit ismertem, hogy ilyet csinált, ő egyetem mellett csinálta, csak hogy legyen pénz bulira meg ilyesmi. (Ő mondjuk konkrétan szexchatelt, valami olyasmi volt, hogy volt egy lány, aki webcamezett és ő chatelt a nevében :D)
És az adatokkal mit csinálnak??
Nem szívják le a kartyam meg ilyenek ugye??
Amugy ez a szex chat se baj nekem,mit banom én😅 melo után hazamegyek írogatok én barmit😂 csak kamera meg semmi olyan ne kelljen
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!