Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Erről a melóról tapasztalat?

Erről a melóról tapasztalat?

Figyelt kérdés

Tényleg lehet vele jól keresni,valaki dolgozott már ezzel?:)

[link]

2023. jún. 3. 13:10
 1/5 anonim ***** válasza:
73%

A legtöbb ilyen munka kamu, csak az adataid kellenek nekik vagy valami tök másról van szó, mint amit írtak a hirdetésben.

De egyébként létezik maga a munka, általában randi oldalakon kell chatelni, mintha tényleg ismerkedni akarnál, a lényeg, hogy az oldalon kell tartani a srácokat, hogy fizessék az előfizetést. Azt nem tudom, melyik hirdetések valódiak és melyikek nem. De általában nem fizetnek sokat, ilyen pár cent / üzenet szokott lenni, akit ismertem, hogy ilyet csinált, ő egyetem mellett csinálta, csak hogy legyen pénz bulira meg ilyesmi. (Ő mondjuk konkrétan szexchatelt, valami olyasmi volt, hogy volt egy lány, aki webcamezett és ő chatelt a nevében :D)

2023. jún. 3. 13:18
 2/5 A kérdező kommentje:

És az adatokkal mit csinálnak??

Nem szívják le a kartyam meg ilyenek ugye??

Amugy ez a szex chat se baj nekem,mit banom én😅 melo után hazamegyek írogatok én barmit😂 csak kamera meg semmi olyan ne kelljen

2023. jún. 3. 13:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Jó eséllyel kamu vagy olyan munka amit nem akarsz hosszú távon csinálni. Miért érné meg bárkinek, hogy azért fizessen, hogy chatelgess.. persze amit mond az első az lehetséges, csak szerintem az lelkileg megterhelő.
2023. jún. 3. 13:49
 4/5 anonim ***** válasza:
A pénzedet nem tudják ellopni csak a számlaszámod alapján, de olyat olvastam, hogy bankszámlákat nyitnak a nevedben ilyen random noname országokban, mert ugye elkérik a fényképet az igazolványaidról, de nem tudom, ez igaz-e :D Jobb esetben max eladják az email címed, aztán majd kapod a sok péniszméret növelős meg afrikai herceges spam emaileket.
2023. jún. 3. 14:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Hat de kell szamlaszam,mivel úgy utalnák a pénzt🤷🏼‍♀️
2023. jún. 3. 14:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!