Miért kerüli a szemkontaktust ?
Figyelt kérdés
Egyik munkatársam(nő) akivel nem dolgozok közvetlenül tehát csak látásból ismerjük egymást meg köszönni szoktunk egymásnak folyton kerüli a szemkontaktust velem, viszont amikor én nem látom őt vagyis nem nézek rá ha felém jön akkor rám szokott nézni mások is mondták hogy rám néz de ha már észreveszem vagy összefutunk akkor mindig néz a semmibe vagy meredten előre . Vagy van hogy csinálok valamit a szemem sarkából látom hogy néz mikor felém jön is amikor oda pillanatok akkor rögtön elkapja a tekintetét. Már arra is gondoltam hogy esetleg ellenszenves vagyok neki vagy miért csinálja?2023. jún. 2. 16:35
1/5 anonim válasza:
Valószínűleg zavarban, mert bejössz neki. Másokkal milyen?
2/5 A kérdező kommentje:
Másokkal nem ilyen . Rájuk néz , mosolyogva tovább megy .
2023. jún. 2. 17:55
3/5 anonim válasza:
#2: Hát én a leírtakból csak arra tudok gondolni, hogy zavarban van a közeledben. Ennek meg az oka az lehet, hogy tetszel neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!