Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány "feltűnően" kerüli a szemkontaktust akkor az jelenthet valamit?
Szóval van egy lány és akárhányszor szembejön a folyosón mindig oldalra néz, se fel se le se előre, csak oldalra. Illetve mintha talán egyszer rám nézett volna amikor én jöttem le a lépcsőn ő meg fel, de egyből elkapta a tekintetét. Én se nagyon mernék a szemébe nézni, mert egy kissé félénk vagyok, de azért néhányszor ránéztem 1-2 mp-re. Szerintem egy kissé a lány is félénkebb lehet, legalábbis fiúkkal szemben.
Szerintem nagyjából egyforma a stílusunk. Szóval szerintetek lehet nála esélyem vagy csak annyira ronda lennék, hogy inkább rám se néz? :D Más lányok azért nem szokták ilyen feltűnően kerülni a szemkontaktust (most nem a szemezésre gondolok csak ha úgy szembejön valaki), mondjuk engem más lány nem érdekel most :)
Mindenképp jelent valamit,csak az a kérdés,hogy mit. Minden ember más és más,minden lány más és más. Jelentheti azt is,hogy tetszel neki,csak fél rád nézni,vagy az is lehet,hogy idegesíted,és véletlenül sem akarja feléd azt mutatni,hogy talán tetszel neki. Ezt neked kell tudnod,ki kell derítened,mert mi így látatlanban,így sajnos nem tudunk semmi hasznosítható információt mondani.
Sok sikert,további szép napot!
18F
lehet, hogy ő látja, hogy bámulod :D
én is ugy éreztem, hogy nem bámulok egy srácot, közben meg mondta b.nőm, hogy nagyon feltűnő :D
egyébként én is olyan vagyok, hogy egyszerűen nem merek nagyon ránézni arra a fiúra, aki tetszik.
egyébként ha felfelé megy lépcsőn, esetleg tömegben, akkor lehet azért néz le, nehogy elessen :D
Tudom, hogy későn van, de ismerős a helyzet :D
A csajjal jól meg tudnánk tárgyalni a témát, mert tök ilyen vagyok én is.
Beszélj vele, próbálj közeledni (ha eddig nem tetted, persze):DD
Én azzal vagyok ilyen aki tetszik nekem
Hogyan áll más fiúkhoz? Beszélget? Szemükbe néz?
Miért nem köszönsz rá?
Nem hallsz bele.
Ha egy nő kerüli a szemkontaktust, amikor szembe jön veled, az egyértelműen elutasító megnyilvánulás a nő részéről. Tehát nem akar tőled semmit, ugyanis minden nő nagyon is jól tudja azt, hogy melyik férfi az, amelyiknek ő tetszik, és ha akarna tőled bármit is, akkor azt alapban szemkontaktussal mutatná ki.
Sok szerencsét!
Sándor Kristóf
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!