Miért nem ismerik fel sok helyen, hogy néhány ember home office-ban sokkal produktívabb?
16
Nálunk inkább többet dolgoznak home office-ban, mint kevesebbet. N emagadból indulj ki.
"Az nem az ő baja lesz, hanem a cégé, ahol csendben elégedetlenkedve bomlasztani fogja az egész közösséget és a többi munkavállalót is hergeli."
Szerintem itt az a baj, hogy alapvetően két dologról beszélünk:
1. Aki a munkahelyén egy motiválatlan, munkakerülő, lusta szar az nyilván otthonról dolgozva sem válik a munka hősévé. Ez tény, hiszen miért is lenne az.
És a kérdés erről szól, hogy az illető produktívabb lesz. Ami a többségnél szimplán nem igaz, mert pont ugyanúgy nem lesznek produktívak.
2. Abból a szempontból jó a hómoffisz, hogy az alapvetően lusta, munkakerülő, bomlasztó egyének otthonmaradásával legalább nyugodtabban tudnak dolgozni a többiek.
Na utóbbi szempontból egyet értek a hómoffisszal.
Nekem volt olyan munkatársam aki konkrétan egész nap igyekezett semmit sem csinálni. Mindemellett ő volt a leghangosabb, hogy egyáltalán miért kell neki bejárnia, hát semmi munka, ezt otthonról is tudná végezni.
Mindez rohadt zavaró volt. Miközben mindenki megszakadt a melóban az illető meg "unatkozott". Nyilván azért, mert senki nem bízott rá feladatot, tudva, hogy nem végzi el.
Szerencsére már nem dolgozik a cégnél. Azóta sokkal nyugodtabb a légkör.
Lényeg a lényeg úgy összegezném, a hómoffisszal a lusta az lusta marad, de legalább nem bomlasztja a légkört és hagyja dolgozni a többieket.
2Nálunk inkább többet dolgoznak home office-ban, mint kevesebbet. N emagadból indulj ki."
Én például nem magamból indulok ki, hanem a lusta munkatársaimból akikről tudom, hogy hómoffiszban sem csinálnak semmit :D
23
Lehet, viszont jól keresek, mint programozó XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!