Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért nem ismerik fel sok...

Miért nem ismerik fel sok helyen, hogy néhány ember home office-ban sokkal produktívabb?

Figyelt kérdés
A messzebbről ingázók például. A vonat fix időben megy, ők pedig akkor is felpattannak, amikor indulni kell, ha még kész sincs az aznapi munka. A másik az igénytelenül öltözködők, akik ugyanúgy zsíros hajjal borostásan jönnek be az irodába, mintha otthon lennének. Otthon legalább nem látja őket senki. Az ellenőrzés home office-ban is meg tud valósulni, illetve bárhol is dolgozik az ember, az ügyfeleinek a visszajelzését folyamatosan figyelnie kellene a főnökének. Sajnos az utóbbi nagyon ritkán történik meg. A munkavállaló bemegy az irodába akár 1-2 óra utazás árán, délben már félálomban dölöngélve előadja a színházat a munkáról és aztán rohan az állomásra 16:02-kor. Az ügyfelek elégedettségét pedig senki sem monitorozza.
2023. jún. 1. 22:23
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

16

Nálunk inkább többet dolgoznak home office-ban, mint kevesebbet. N emagadból indulj ki.

2023. jún. 5. 12:55
 22/29 anonim ***** válasza:

"Az nem az ő baja lesz, hanem a cégé, ahol csendben elégedetlenkedve bomlasztani fogja az egész közösséget és a többi munkavállalót is hergeli."

Szerintem itt az a baj, hogy alapvetően két dologról beszélünk:

1. Aki a munkahelyén egy motiválatlan, munkakerülő, lusta szar az nyilván otthonról dolgozva sem válik a munka hősévé. Ez tény, hiszen miért is lenne az.

És a kérdés erről szól, hogy az illető produktívabb lesz. Ami a többségnél szimplán nem igaz, mert pont ugyanúgy nem lesznek produktívak.

2. Abból a szempontból jó a hómoffisz, hogy az alapvetően lusta, munkakerülő, bomlasztó egyének otthonmaradásával legalább nyugodtabban tudnak dolgozni a többiek.

Na utóbbi szempontból egyet értek a hómoffisszal.

Nekem volt olyan munkatársam aki konkrétan egész nap igyekezett semmit sem csinálni. Mindemellett ő volt a leghangosabb, hogy egyáltalán miért kell neki bejárnia, hát semmi munka, ezt otthonról is tudná végezni.

Mindez rohadt zavaró volt. Miközben mindenki megszakadt a melóban az illető meg "unatkozott". Nyilván azért, mert senki nem bízott rá feladatot, tudva, hogy nem végzi el.

Szerencsére már nem dolgozik a cégnél. Azóta sokkal nyugodtabb a légkör.

Lényeg a lényeg úgy összegezném, a hómoffisszal a lusta az lusta marad, de legalább nem bomlasztja a légkört és hagyja dolgozni a többieket.

2023. jún. 5. 20:33
 23/29 anonim ***** válasza:
0%
Aki home officeban dolgozik, annak a munkája valójában nem ér semmit.
2023. jún. 6. 19:53
 24/29 anonim ***** válasza:
74%

2Nálunk inkább többet dolgoznak home office-ban, mint kevesebbet. N emagadból indulj ki."

Én például nem magamból indulok ki, hanem a lusta munkatársaimból akikről tudom, hogy hómoffiszban sem csinálnak semmit :D

2023. jún. 6. 20:13
 25/29 anonim ***** válasza:
14%

23

Lehet, viszont jól keresek, mint programozó XD

2023. jún. 6. 23:04
 26/29 A kérdező kommentje:
#23 : Annyira nem értesz semmihez, hogy azt nem látod át, hogy a home office és irodai nap annyiban különbözik, hogy egy másik asztal mellett ül az illető. :) Szerinted az irodában mi mást kell csinálni, mint ülni egy gép előtt?
2023. jún. 7. 05:06
 27/29 A kérdező kommentje:
#24 : Szerintem se a fizetésemelésért küzdj... Szerintem gyere ide majd panaszkodni, hogy hűha de drága minden! ;)
2023. jún. 7. 05:07
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
A szervilis birka magyartól, aki vígan pucsít, mikor kamerát dug a vezetőség a seggébe, teljesen abszurd azt remélni, hogy megérti a home office előnyeit ne adj isten, látja a fejlődés lehetőségét benne. Á, az túl kényelmes lenne, szóval biztos szar...
2023. jún. 26. 20:32
 29/29 NTBS ***** válasza:
Aki tud és akar dolgozni, az bárhol tud! Aki lusta az mindenütt az. Sok munka nem végezhető home office -ban!
2023. jún. 27. 07:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!