Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit lehet tenni egy ilyen...

Mit lehet tenni egy ilyen vezetővel?

Figyelt kérdés
Adott egy középkorú nő, aki vezető beosztásban dolgozik annál a cégnél, ahol én is, abban az irodában ahol én is. Alapjáraton egy végtelenül rosszindulatú nő, aki mindenkit kigúnyol, kibeszél a külseje miatt, holott ő sem egy matyóhímzés. Tényleg egy merő gonoszság. Azon túl lehet magunkat tenni, hogy ilyen. Azt már kevésbé tudom elviselni, hogy munkaidő alatt 8 órából 8-at végigpofázik a férjével. Veszekednek, nyájaskosnak, szeretik egymást, aztán nem, k*rva anyáznak, aztán tövig benyalnak a másiknak. Mellettünk beszélik meg a család összes búját baját és nem tudom kikerülni, mert egy levegőt szívunk. Egy pozitív gondolata sincs, mindig csak panaszkodik, negatív, állandóan pofázik. Mindig keresi a bajt, mintha lételeme lenne, hogy folyamatosan feszültség legyen körülötte. Vezetőség tudja milyen, senki nem tesz semmit. Legszívesebben egyszer odaállnék, és megmondanám neki, hogy fogd be a mocskos szádat, de nyilván nem lehet. Hogy lehet ezt nem meghallani, elengedni a fülem mellett? Érzékeny vagyok sajnos erre, nap végére mindig rossz kedvem lesz és elfáradok. A benti történéseket hazaviszem.
2023. jún. 1. 18:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Vezetőt csak egyféleképpen lehet eltávolítani: szabotálni kell, hogy hozza a tőle elvárt számokat. Más módszer nem működik.
2023. jún. 1. 18:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem termelő vállalatoknál ez nem működik első.
2023. jún. 1. 18:56
 3/4 anonim ***** válasza:
#2: láttam már ilyet nem termelő vállalatnál is. Ha a menedzser nagyságos úr vagy asszony nem hozta a KPI-okat, menthetetlenül repült. Nem biztos, hogy kitették a cégtől, lehet, hogy csak titán lett belőle (áthelyezték más részlegre "ti tán tudtok mit kezdeni vele, itt semmire sem jó" jelszóval), de nem maradt meg a helyén. Kivéve, ha KKV-ról volt szó, ahol a főnök haverja vagy családtagja volt és mint ilyen, alanyi jogon járt neki az iroda bőrfotellel, diószínű bútorlapból készült íróasztallal. Az ilyet nem lehet kikezdeni, ő kisfőnöknek született.
2023. jún. 1. 22:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Kérd, hogy külön irodába tegyenek.
2023. jún. 2. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!