Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egy magyar munkahelyen miért...

Egy magyar munkahelyen miért nézik ki azt, akinek nincs se barátnője, gyereke meg emiatt pláne nincs?

Figyelt kérdés
A legnehezebb munkákat osztják rá, kiközösítik, céges rendezvényekre nem hívják meg stb... Ez nem törvénytelen véletlenül amúgy? Elvileg egyik cégnél sem feltétel az a felvételhez, hogy az illetőnek rendezett magánélete legyen, gyakorlatilag pedig több helyre nem vettek fel emiatt, a mostani helyen pedig kiközösítenek...

2023. máj. 27. 12:48
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
52%
Nem nézik ki, sőt. Én multinál dolgozom, ahhol óriási a hajtás, gyakran ad hoc dolgok miatt bent kell maradni sokáig, és azt vettem észre hogy nálunk pl az van kevésbé megbecsülve aki lelép 4kor, meg munkaidőben is percenként hívja mobilon a gyerek/férj/feleség.
2023. máj. 27. 17:37
 22/25 anonim ***** válasza:
40%

"Nemcsak a munkahelyen, hanem az egész társadalom lenézi őket"

Nem.

"Bezzeg, ha szembesítik a sértegetőkkel, hogy aztán "igazán megéri" a házasság, a párkapcsolat a sok válás, megcsalás végett, akkor visszakapcsolnak 2-vel."

Nem.

Alapból milyen primitív gondolkodás ez, hogy házasság és párkapcsolat = válás és megcsalás?

2023. máj. 27. 19:06
 23/25 anonim ***** válasza:
Sosem néztek ki emiatt.
2023. máj. 31. 08:28
 24/25 anonim ***** válasza:
Ezt már én is észrevettem. Szerintem az lehet az oka hogy szimplán irigyek. Mivel akinek nincs a fenti 2 eleve sokkal több szabadidővel és pénzel rendelkezik. És ez nekik ugyebár nincsen.
2023. dec. 25. 21:24
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert arra emlékezteted őket amik ők is lehetnének ha nem adják fel a szabadságukat vagy az álmaikat a társadalmi elvárások oltárán.

Pl ilyen volt amikor egy munkatárs megjegyezte hogy "Elmész és megveszed magadnak a drága dolgokat" Igen mert téged megakadályozott valaki abban hogy szabadon éljél, és hogy a pénzedet arra költsd amire akarod.

Ezt egy házas és vagy gyerekes ember már nem teheti meg.

Viszont ezt sokan nem látják be vagy csak utólag amikor már késő.

Vagy nem tudtak nemet mondani egy helyzetre és addigra a csaj már közli hogy terhes és megtartja.

Pl nálam is bepróbálkozott egy csaj lába közével. Elmentem mellette.

Dönts bölcsen.

35 F

2024. jan. 15. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!