Ha csak "szánalomból" beszél hozzám, akkor miért annyira lelkes és érdeklődő?
Figyelt kérdés
Én egy elég szorongó lány vagyok. És van egy elég társasági figura bent(családos már a srác). Mindig beszélgetést kezdeményez velem(is) meg szinte mindenkivel. Érdeklődik, hogy szünetekben miért nem járok ki ,meg ilyen meg vmennyire személyes dolgokról is beszélünk (na nem olyan mélyen). Erre azt mondták többen, hogy ne örüljek mert csak szánalomból szól hozzám. Hát ez nagyon elkeserített bevallom.2023. máj. 26. 18:04
1/5 anonim válasza:
"Erre azt mondták többen, hogy ne örüljek mert csak szánalomból szól hozzám."
Jó nagy suttyók a munkatársaid, de talán nem kellene, hogy ennyire tudjanak örömödről, bánatodról, szimpátiáidról.
De az is lehet, hogy a maguk faragatlan módján csak azzal van gondjuk, hogy családos ember ez a srác és így akarnak lehűteni, mielőtt túlzott jelentőséget tulajdonítasz neki.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem örültem , és ja elég nagy bunkók ezek a munkatársaim mindig.
2023. máj. 26. 18:12
3/5 anonim válasza:
Hát valamit csak észrevettek nálad, ha ez egyáltalán szóba kerülhetett.
4/5 anonim válasza:
Neked meg nem kell mindent beleképzelned egy családos ember közeledésébe.
5/5 anonim válasza:
Nagyon rosszindulatu emberek mondtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!