A Huszti úti Lidl-re gondoltam, de közben annyi okádékot olvasok általánosan a Lidl-ről, hogy eléggé bizonytalan vagyok, hogy jó ötlet oda jelentkezni.
2023. máj. 25. 13:19
1/8 anonim válasza:
Pontosan mire vagy kiváncsi? "Okádékokat" tudnád linkelni?
Vannak persze jó vélemények is, de a jók között is megtalálható az, amire szerintem általánosan az ember, hogy neki az nem fér bele.
Kb mindenre. Mennyi óráért mennyi a fizu (írták, hogy nem annyira, amennyit feltűntetnek). 8 óra munka után vége a unkának, aki 8 órára vettek fel? 6-8 órából csinálnak 12 órákat úgy, hogy nem kapnak érte semmi plusz pénzt. Főnök, csapat milyenek. Mennyire megterhelő? Mennyire akármi... minden érdekel.
2023. máj. 25. 13:54
3/8 anonim válasza:
Dolgozni mindenhol szívás csak van ahol kevésbé. Lidl mindig tele van vásárlókkal így hajtják a dolgozókat...Meg az egész országban a fizikai munka fizetései egy 0 kb. Amikor 150 ezer a minimálbér a kenyér meg 1000ft akkor nincs mit mondani.Katasztrófa az egész...kb
2023. máj. 25. 13:57
4/8 anonim válasza:
Mindenkitől azt hallom, hogy a Lidlben van a legnagyobb hajtás. Plusz, nekik kötelező a füles is, amibe egész nap dumálnak. Én már ettől becsavarodnék.
2023. máj. 25. 14:05
5/8 anonim válasza:
Legszharabbak egyike , Cba Penny Spóra , de Aldi kicsit jobb de a vezetőségtől is függ . Fressnapf a másik gagyi , az a melós dícséri aki valakik rokona vagy ismerettségből betett főnök .
2023. máj. 25. 14:57
6/8 anonim válasza:
Móricz zsigmondi LIDL-ben engem öngyilkosságra buzdított az egyik kollégám napi szinten. Többször jelezve a vezetőség felé sem történt semmi és még a kollégával értettek egyet, hogy aki lassan dolgozik az ne is létezzen.
2023. máj. 26. 00:40
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A Lidl egészen biztosan kizárva.
2023. máj. 26. 11:05
8/8 Hussaro Hungaricus válasza:
Hajtás van ezerrel, pénz alig. Ma kevesebb a fizetés reálértéke, mint tavaly. Sokan mondanak fel, jóval kevesebb embert vesznek fel.
A cégnek óriási bevétele van, de állítólag a profit nagyon kevés, mert a csúnya kormány... A csúcsvezetők hatalmas bónuszokat kapnak, de a középvezetők is jól keresnek - akik sokkal többen vannak a Lidlnél, mint mondjuk az Aldinál.
A boltvezetőktől, kollégáktól függ a hangulat. A kemény munka mellett azért lehet(ne) egy jó csapat. Dehát ez máshol is így van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!