Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ez mit jelent a ferfiaknal?

Ez mit jelent a ferfiaknal?

Figyelt kérdés
Multkor tok kedves volt, probalt velem viccelodni. Most meg levegonek nez engemet, amikor koszon olyan kozombosen viselkedik velem. Koszonni is alig akar. Amikor meg kwttesben vagyunk konyhaban szinten levegonek nez. Mi a ferfi motivacioja ? Nem ertem ezt a viselkedest.
2023. máj. 24. 15:29
 1/6 anonim ***** válasza:
49%
Talán leköti a munkája. A munkahelyed nem egy klub a szórakoztatásodra.
2023. máj. 24. 15:32
 2/6 anonim ***** válasza:
77%
Az, amit nőknél. Ha őt megkérdezed, megtudod.
2023. máj. 24. 15:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
lehet hangulat ingadozása, én is néha egész vicces vagyok, máskor meg agyon nyom a nyomorom. bár azért levegőnek nem szoktam nézni senkit. Viszont olyan már volt, hogy egy időre elképzeltem, hogy lehetne köztünk valami, és akkor lelkes voltam, meg cuki, aztán meg úgy gondoltam, hogy ez önáltatás, és akkor nem voltam kedves. 50f
2023. máj. 24. 15:44
 4/6 anonim ***** válasza:
57%
Mi meg azt nem értjük, hogy ezt miért nem tőle kérdezed meg. Meg hogy miért hiszed azt, hogy ide médiumok válaszolgatnak, akik belelátnak az emberek fejébe.
2023. máj. 24. 15:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

jah, legegyszerűbb lenne ha megkérdeznéd tőle..mint itt totózgatni.

a, melóhelyen nem akar kollégával összejönni

b, ugyanezt érzi rajtad is

c, csak szimpla kolléga semminek nincs jelentősége

d, attól tart ha nemet mondasz akkor nagyon gáz lenne utána együtt dolgozni

e...

2023. máj. 24. 16:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Ahány ember annyi féle, sok dolog lehet mögötte.

Viszont:

Én esetemben, igaz fordítva van, mert én férfi vagyok. Egy fiatalabb kolléganőm volt ilyen, utána egyre gyakoribb lett az, hogy ködnek látott. Aztán egyszer dumálgattunk hosszasabban, azt követve megint később oda jutott ki, hogy összejöttünk. Sose kérdeztem rá, hogy miért volt ilyen, szerintem simán csak ilyen a természete. Meg mindenki szeret praktikázni, hogy mutassa az elérhetetlent, vagy, hogy olyan fontos, hogy nincs ideje rád stb., bár én az ilyeneket nem szeretem de sok ember alkalmazza.

2023. máj. 24. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!