Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mettől meddig kell bent lenni...

Mettől meddig kell bent lenni a munkahelyeteken, mennyire nézik szigorúan hogy azt az időt ott töltöd bent a munkahelyen?

Figyelt kérdés
2023. máj. 23. 17:07
 1/7 anonim ***** válasza:
65%
Szerencsére semennyire. Elvileg hétfőn-kedden mindenkinek bent kell lennie, ilyenkorra szervezik (többnyire) a megbeszéléseket stb. és 2 nap home office lehet, de mindenki a felettesével egyezteti a saját beosztását, és ennél többnyire mindenki lazábban veszi. Én 2 napot vagyok bent (kedd-csüt) és 3 napot home officeban.
2023. máj. 23. 17:26
 2/7 anonim ***** válasza:
50%

Nem kell bemenni és egyáltalán nem nézik mennyit dolgozom, vagy dolgoztam-e akkor, amikorra beírtam (gyakornok vagyok)

2 éve dolgozom, ez a második munkahelyem és mindig bemondásos alapon ment a jelenlét.

2023. máj. 23. 17:44
 3/7 anonim ***** válasza:
49%
Nálunk iskolában akkor is bent kell ülni ha tanárnő nincs bent és helyettesítő tanárnő vagy tanár úr van mert tanárunk aki órát tartana beteg és óra sincs és akkor megengedik hogy azt csináljunk amit akarunk mindig mondják például csináljunk leckét de nem haragszik meg ránk vigyázó tanár h esetleg például mondjuk beszélgetünk.
2023. máj. 23. 19:16
 4/7 anonim ***** válasza:
71%
Akkor megyek be, amikor akarok. Dolgozhatok itthonról is, magamnak osztom be mikor mit csinálok. Van néhány határidős feladatom, de azt is én döntöm el, hogy fél óra alatt vért izzadva oldom meg az utolsó pillanatban és egy összecsapott szarkupacot adok ki a kezemből, vagy szánok rá normálisan időt.
2023. máj. 23. 19:47
 5/7 anonim ***** válasza:
52%
Ez mondjuk leginkább attól függ, hogy milyen munkahelyről van szó, mit tartalmaz a munkaszerződés/kinevezés a munkaidőre vonatkozóan.
2023. máj. 23. 20:16
 6/7 anonim válasza:
83%

Közszféra. Ha semmi de semmi munka sincs (és 10ből 9 alkalommal nincs) akkor se lehet egy perccel se előbb elmenni vagy később jönni.

Oktatási háttérszolgáltatás, nyáron a legyeket számoljuk mert 1 tollvonást se kell tenni de akkor SEM engednek el 1 perccel sem előbb.

HO kormányrendeletben tiltva bár a munka 100%ban végezhető lenne otthonról de TILOS mert CSAK.

2023. máj. 24. 13:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon laza munkahelyem van,+-10perc nem számít,de pl ha1órával előbb mennék el,akk azt levonják,v ledolgozom.
2023. máj. 31. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!