Furcsállanátok, zavarna ha egy ismeretlen személy a munkahelyetekről emiatt rátok írna Messengeren?
Ez fura szerintem.
Nem tudom, hogy kivagy de amúgy talán láttuk egymást mert annó egy suliba jártunk de annyira semmilyen nem voltál, hogy emlékezzek rád. Most pedig unatkozok és egy buta ürüggyel rád írok mert miért is ne.
Kb valahogy hasonlóan esne le.
Volt ilyesmi. Egy pasi rám írt, hogy együtt érettségiztünk. (1 évet ugrottam, magántanuló voltam, nem az eredeti osztálytársaimmal érettségiztem)
Mondta az időpontot, targyat, hogy hol ültem. Ott volt előttem. Valamit bénázott is és felfigyeltem rá.
Nem tudtam ki ez. Tiszta ciki volt. Megmondtam őszintén hogy lesz4rtam kik voltak még ott rajtam kívül, a vizsgára koncentráltam. Tovább firtatta a dolgot, inkább vissza se írtam.
Tényleg nem emlékeztem. Biztos igaza volt mondjuk, mert nagyon részletesen leírt engem és az egész helyzetet is.
Ez így szerintem furcsa.
Ismerősök vagytok Facebookon? Mert ha igen, akkor személyesen ha összefuttok, mondhatod neki, hogy "Láttam, te is az xy gimibe jártál, mint én.", és ebből kialakulhat egy rövid beszélgetés. Csak annyi, hogy felsoroljátok a tanárokat, öribarik ennyitől nem lesztek.
De ha még csak nem is ismerősöd, akkor iszonyú ciki bevallani, hogy lesed az adatlapját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!