Hogyan vesztek/vennétek fel nőt a vállalkozásotokba?
Figyelt kérdés
Többször hallottam és tapasztaltam, hogy sokan megkérdezik az állásinterjún a nőket a gyerekvállalási szandékukról. Ezt engedélyezi a jog?
Egyrészt érthető, hisz nem egyszer hárult rám több munkatársam feladata, mert eltitkolták, hogy már terhesek, és éltek a lehetőséggel, és szülési szabadságra mentek. Ez szerintem undorító, hogy csak azért jelentkezik valaki, hogy mihamarabb úgy legyen terhes, hogy pénzt kap cserébe.
Másrészt érthető az egyenjogúságunk szempontjából.
2023. máj. 22. 14:49
11/13 anonim válasza:
Ne vegyél fel 40 alatti nőt aztán csá
12/13 anonim válasza:
Akik lepontozták a 6-ost és a 8-ast, azoknak valószínűleg lila gőzük sincs a témáról...
13/13 anonim válasza:
.... aztán meg megy a rinya (99%ban férfiaktól) hogy krízis van, fogy a magyar mert a nők még szülni se képesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!