Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért viselkedik így velem a...

Miért viselkedik így velem a főnököm lánya?

Figyelt kérdés

Egy szakképző iskolában felnőtt képzésen tanulok, az igazgató felvett ide dolgozni.

A felesége is itt tanít, a lányuk pedig az iskola titkárnője.

Úgy érzem mindenki kedvel, aki itt megismert (ezért is vettek fel ide dolgozni), de a lányukon nem tudok eligazodni.

Néha úgy érzem kedvel, néha viszont úgy érzem, hogy nem.

Huszonévesek vagyunk mindeketten, ő pár évvel idősebb nálam. (Amúgy férfi vagyok)

Amikor csak kettesben vagyunk, vagy egy két ember ott van, akkor normálisan lehet vele beszélgetni.

Van egy kicsit szarkasztikus modora, de jól el lehet vele lenni.

Azt viszont észrevettem,hogy amikor ott van az anyja is, akkor máshogy viselkedik velem szemben, durvább, ellenségesebb lesz.

Pl. ma is valamiről beszéltünk így négyesben és valami miatt csak hebegve-habogva tudtam elmondani amit akartam, erre ő ilyen "utánozós, csúfolódósan" reagált, ha értitek mire gondolok.

Az ilyeneket nem tudom hova tenni, nem tudom zokon vegyem e, rosszindulatból csinálja vagy csak vicc akart lenni?

Érdekelne mit gondoltok, miért viselkedik így velem?

Lehet csak én vagyok most túlságosan érzékeny, nem tudom, csak egyszerűen nem értem, hogy egyszer így, egyszer úgy.

Hogy kellene ezeket a helyzeteket kezelnem?

Hogy kerüljek hozzá közelebb, hogy tényleg kedveljen?

Előre is köszi a normális, segítőkész válaszokat!

2023. máj. 19. 13:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy érne annyit a lány számodra, hogy kockára tedd az állásod miatta? Egyáltalán nem biztos, hogy tetszel neki, ha tegyük fel visszautasít még lehet a szülőkkel is megváltozik a kapcsolatod. Ha pedig tegyük fel összejöttök és 2 hónap után szakítotok, akkor még rosszabb helyzetben lennél. Lehetsz akármilyen jó munkaerő, szinte biztos, hogy ha a lány azt akarná, hogy a főnök elküldjön, akkor tuti a lányát választja helyetted.
2023. máj. 20. 09:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!