Hogyan álljak hozzá?
Nagyon szeretnék állást változtatni, de nem megy. Keresem a lehetőségeket a neten, ahova tudom, külöm az Önéletrajzokat. Pár helyről jön visszajelzés.
Az egyik legfontosabb, és megbízható portált nemrég átalakították, ami majdnem használhatatlan lett, így emiatt igencsak lelombozódtam.
A hiba bennem van leginkább, amin változtatnom kell az az introvertáltságom.
Hogyan vegyek új lendületet az álláskereséshez, és milyen úton induljak el?
Attól, hogy introvertált vagy még járhatsz sikerrel. Az álláskereső portálok folyamatosan változnak, emiatt még ne menjen el a kedved. Profession-ön kívül regisztrálj fel LinkedIn -re ,ott több a lehetőség (itt mondjuk sok az angol hirdetés, úgyhogy nem árt,ha minimum középszinten beszéled a nyelvet). Fontos, hogy olyanra jelentkezz,ami tényleg tetszene, és kevésbé nézd azt, hogy az elvárásoknak megfelelsz-e. Legrosszabb esetben nem hívnak fel. Saját magadtól ne vedd el az esélyt.
Én a jelenlegi pozimba úgy kerültem, hogy a leírás alapján álmaim melójának gondoltam,de nem volt tapasztalatom a területen. Beküldtem a CV -m, hátha. Behívtak interjúra, felvettek és szerintem nem bánták meg, hogy adtak egy esélyt:)
Ami meg az introvertáltságot illeti: ez nem jellemhiba, ahogy az extrovertáltság sem. Egyik sem jobb a másiknál. Ha az önbizalmad akarod feturbózni, akkor csinálj olyan dolgokat, amikben lehet sikerélményed: nyelvtanulás, kreatív dolgok,sport stb.
#1 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!