Tényleg végleg bezár a soproni nagyposta?
Lehet.
Kormány hozott rendeletet, hogy csökkentsék a posták számát.
Lehet, hogy a soproni is beletartozik, mehetsz messzebbre a leveleidért mostantól.
Örülni kéne neki, hogy a kormány társadalmi szükségletek szerinti politikát is folytat, és meghallgatja az emberek aktuális problémáit, nem pedig a egy rádióban sorolja fel, hogy szerinte mi a probléma, monológ, demagóg módon.
Bezárhatna mind. A futarszolgálatok sokkal gyorsabbak, jobbak.
Semmi haszna nincs a postának.
Azaz.
Ne legyen posta. Minek az? Senki nem kap postat ugye? Hivatalos levelek? "Nemzeti konzultaciok"?
Kizárt. 9 posta van Sopronban, ha bezárják valamelyiket, nem a Széchenyi téri lesz.
Részemről amúgy én is bezárnám az összeset, csak két dolog miatt működnek még, egyrészt mert az állam ezen a hulladékon keresztül küldi a hivatalos leveleit, ahelyett hogy minden elektronikus legyen, másrészt a nyugdíjasok egy része nem tanult meg online csekket befizetni. Ha előbbit elektronikussá tennék, a nyugdíjasok meg ha nem tudnak online fizetni, a bankfiókokba járnának helyette, akkor nem lenne szükség erre a hulladékra.
60 ezres? Már jó pár éve volt olyan szavazás ahol kábé 75 ezer Soproni szavazott, és tudjuk, hogy tele van a város nem bejelentetekkel.
A vízmű szerint a fogyasztás alapján kábé 120 ezren lehetnek, ez is több éves infó már.
Én csak Ausztriában találkoztam már vagy 15-20 emberrel aki itt lakik, de nincs bejelentve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!