A soproni Zalaco kenyérgyárnak miért ilyen szörnyű a híre?
Figyelt kérdés
Barátaim sorban hagyták el azt a helyet, mert törvényellenes dolgokat akartak velük megcsináltatni.2022. jan. 27. 19:24
1/10 A kérdező kommentje:
Mindegyikük ilyeneket mondott, hogy: ,,dévaj kutyus", ,,kelemenorrú paraszt", "szar a rakt áron"...
Most engem heccelnek vagy ez valami szleng ott?
2022. jan. 27. 19:29
2/10 anonim válasza:
Milyen törvényellenes dolog? Minimálra való bejelentés és a többi borítékba?
3/10 A kérdező kommentje:
Rosszabbakat meséltek.
2022. jan. 28. 10:49
4/10 A kérdező kommentje:
A dévai kutyus az valami Dévai Szabolcs, sokan kutyafejűnek csúfolják.
2022. febr. 26. 14:38
5/10 anonim válasza:
Én csak annyit tudok róla, hogy vettem egyszer valamit ilyen boltban, de albán pékség színvonalú szemetet árulnak.
6/10 anonim válasza:
Egyszer láttam onnét kimenni fiatal pékeket. Hajlott hát, hiányzó fogak, brutálisan beesett tekintet, kurv'anyázás...
7/10 anonim válasza:
A kisfőnököt ismerem. Egy besavanyodott majom, aki azon siránkozik immár 30 éve, hogy minek jött haza Floridából!
9/10 anonim válasza:
Ferenczy Zoltán gyárigazgató urat sokan zalai patkánynak nevezik. Mondjuk ez egy soproni sajátosság, hogy minden ami nem Sopron, az maga a putri... Szerintem korrekt ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!