Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nem találnátok furcsának,...

Nem találnátok furcsának, hogy a munkatársatok/munkatársnőtök csütörtökön beteget jelent, nem megy dolgozni, aztán szombaton kirak egy képet Facebookra, hogy aznap épp túrázik?

Figyelt kérdés
Ha csütörtökön olyan beteg volt, hogy dolgozni sem tudott, hogy van ereje szombaton túrázni, kilométereket gyalogolni?
2023. máj. 12. 13:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Anno betegen itthon maradtam és egy itthon készült képet kiraktam Facebookra. Rögtön jöttek is az üzenetek, hogy ez most mi, van aki azt hitte, hogy elmászkálok itthonról. Akkor tanultam meg, hogy betegszabi alatt Insta-Facebook használata csak nézelődésre van, posztolásra nem.

Mondjuk a túra alatt nem tudhatjuk mennyit ment. Csomószor van, hogy megyek fel egy hegyre, felérek, aztán látom, feldöcög egy kocsi, kiszáll egy család, körbenéznek, visszaszállnak és ledöcögnek, ez volt nekik a túra, amit mondjuk egy olyan ember is meg tud tenni aki előtte lázas betegen feküdt az ágyban, mert 100 métert se gyalogoltak.

2023. máj. 12. 18:06
 12/13 anonim ***** válasza:
64%
Migrén, menstruációs görcsös válasz tökéletes, de amúgy szinte bármilyen betegséget el lehet ide képzelni. Az is lehet, hogy csütörtökön hasmenése volt, péntekre helyrejött, akkor szombaton miért ne csinálhatná azt amit akar?
2023. máj. 12. 22:12
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül - vannak ilyen egynapos betegségek (pl. a migrén vagy a tipikus egynapos fosós).
2023. máj. 12. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!