Mi lehetne a megoldás ha egy szalagon dolgozom és sajnos sokszor kellENE kimenni pisilni?
Sokszor és sokat pisilek, de sokat is iszom. Innom is muszáj, de hát az ki is jön. Sajnos nem tehetem meg, hogy ne gyárba dolgozzam. És egymás keze alá kell dolgozni. Nem tudok kijárkalni óránként, másfél óránként se.
Nem akarom az embereket magamra haragitani evvel, hogy gyere légyszi válts le valaki.
Köszönöm a tanácsokat!
Vagy kevesebbet inni, vagy felnőtt pelenka.
Visszatartani nem szabad, mert attól csak meggyengül a hólyag.
Amúgy baromira egészségtelen túl sok folyadékot vedelni. Tönkre teszed a veséidet.
Inni kell, és pont. Szerintem a tíz óra alatt egy liter VÍZ az pont megfelelő biztos nem sok. Ez meg milyen hülyeség, hogy unalmamban iszom? Van olyan munkahely ami unalmas?
Érdekes egyébként cigarettára ki lehet menni... Hm. 🤔🤔🤔🤔
Azért iszol mert mindig szomjas vagy, vagy mert csak megszoktad?
Egy liter tíz óra alatt meg valoban nem sok, de ha ettol neked kettő, max háromnál többször kell WC-re menni, akkor nem árt ha orvossal is beszélsz.
És el sem hinned hány munkahely van ahol lehet unatkozni.
Szomjas vagyok, igen.
Cukrom tökéletes kaja után 5.4 volt és 4.5 a másik mérés. Ebből az egyik sütemény után volt. Szóval az nem lehet baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!