Ingáznál +nettó 50 ezer Ft-ért naponta 2 x 1 órát?
Figyelt kérdés
Ugyan olyan profilú a két cég, de az egyik távolabb van, ami egy óra oda egy óra vissza minden nap.
Ugyan az a feladat.
2023. máj. 10. 11:46
11/17 anonim válasza:
Én 16 éve napi 2x 1,5 órát ingázok (és ki se mozdulok Pestről, Bp IV. Kápmegyer-Bp XIX. széle) és nem kapok érte nem, 50+-t de egy petákot se.
eredetileg a cégem tőlem 15 percre volt, aztán 16 éve elköltözött, így nőtt a napi utazási idő 2x 1,5 órára, de fel se merült hogy egy fillért is ezért kapok pluszba.
12/17 anonim válasza:
20 munkanap, napi 1-1 óra oda és vissza. Ez 40 óra egy hónapban. +50 ezerért gyenge óradíj jön ki. Én nem csinálnám.
13/17 anonim válasza:
Hát én meg ezt csinálom 16 éve és ingyé!!!
14/17 anonim válasza:
11-es, mint látod másoknak nem éri meg, neked valamiért megéri. Ennyi infó alapján nem bírom megérteni.
15/17 anonim válasza:
"neked valamiért megéri."
Hol írtam én hogy megéri? Olyat el se tudsz képzelni hogy ez van és más választásom nincs? hogy nem mérlegelhetem hogy megéri/nem éri mert vagy ez vagy a közmunka?
16/17 anonim válasza:
Akkor neked megéri, hiszen a közmunka lenne a másik lehetőség. Akiknek ezen kívül más lehetősége is van, annak nem éri meg. Teszem hozzá, nagyon nehezemre esik elképzelni, hogy 16 év alatt nem sikerült egy közelebbi munkát találnod. Ezzel nehéz szembe nézni, de van, hogy az ember felel a saját helyzetéért és nem a körülmények.
17/17 anonim válasza:
Pl nettó 200 helyett 250 ért igen, de nettó 600 helyett 650 ért nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!