Hogy reagaljam le?
Ha legközelebb bunkó és lekezelő, akkor kérdezd meg, hogy magával is így viselkedtek a kollégák, mikor még csak betanuló volt? Ha nem, akkor legyen szíves elfogadni, hogy én azért jöttem ide dolgozni, hogy meg is tanuljam ezt.
Azért kértem át magam, mert úgy láttam, hogy csak púp vagyok a hátán és ez a közös munka rovására ment volna.
Szerintem érthető, hogy sértett az egója, de hát ő volt a hunyó, ezért neked nem kell xarul érezned magadat!
Ignoráld és ha tovább folytatja, akkor jelezd a felettesednek, hogy nem hagy békén és állítsa le!
Bunkóval szemben nem lehet kulturáltan lerendezni semmit.
Vagy kiállsz magadért és legközelebb nyilvánosan mindenki előtt megmondod neki, hogy ne legyen már veled tapló, csak mert az új oktatód jobb nála.
Vagy ezentúl levegőnek nézed.
Ha a munkádban úgy teljesítesz, hogy nem talál fogást rajtad, akkor idővel ő fog belefáradni a saját hülyeségébe, - még az is benne van, hogy olyan dolgot fog tenni végső kétségbeesésében, amiért neki kell mennie.
Mosolyogj! Azzal felgyorsíthatod a folyamatot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!