Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Erotikus munka?

Erotikus munka?

Figyelt kérdés

Egy kis zártkörű oldalnál vagyok modell, meghívásos alapon lehet jelentkezni. Évente egyszer hívhatok meg valakit, amiért kapok is egy csinos bónuszt ha x hónapig aktív marad az illető és eléri az x forgalmat. Mivel voltam már sok oldalnál, nagyjából tudom az árakat, így bátran tudom azt mondani hogy a többszörösét lehet keresni itt, nem tudódik ki mert csak pár ezer tag van, annak is a 3/4-e ilyen pénzes német tata, nincs ingyen kukkolás (előre kell fizetni egy adott műsorért) szóval gondoltam hogy aki ilyesmi munkára adná a fejét, még fizetne is azért hogy bekerüljön hozzánk a sok lehúzós oldal helyett.

Hát nem nagyon rohamoztak meg, jelentkezett vagy 8-9 ember 5 hónap alatt, és kivétel nélkül azonnal meggondolták magukat mikor megtudták hogy meg kell adniuk castingnál a valódi nevüket meg le kell fotózni a személyijüket. Az ilyenek mire gondolnak? Nem vagyok egy okos lány, még érettségim sincs csak egy okj szakmám, de még én is tudom hogy ez azért kell mert törvény kötelezi őket hogy megnézzék hogy a csajszi elmúlt 18. Mikor ráírtam a castingosokra hogy mizu mert nem kaptam meg a bónuszt, akkor mondták hogy mindenki aki tőlem jött elkezdett hisztizni hogy biztos nem ad ki személyes adatot meg nem küld semmit magáról. De akkor mi alapján döntik el szerintük hogy megfelel vagy nem? A bátyám is most ment egy céghez dolgozni diplomás mérnökként, és még neki is ki kellett töltenie egy tesztet amiből eldöntötték hogy megfelel.

Nem kenyérre kell, ne értsetek félre, de azért az a kis plusz pénz nem jönne rosszul nekem mert nem akarom életem végéig csinálni ezt. Pillás okj-m van és csak addig csinálom ezt amíg el nem végzek egy körmöst is mellé és tudok nyitni egy kis üzletet. Ezzel is előrébb lennék kicsivel.

Mitől félnek? Hogy elmondják a családjának hogy jelentkezett? Valami jogszabály tuti van rá hogy semmit nem adhatnak ki mert akkor lesittelik őket. Sőt, nekem azt mondták hogy arra is szigorú szabályok vannak hogy hogyan tárolhatnak és milyen adatot, a legtöbbet meg törlik is ha nem kell.

2023. máj. 6. 10:24
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nyilván én is lecsekkoltam előtte hogy mi ez a cég pontosan, hol a székhelyük, mióta létezik stb, nem vagyok teljesen hülye. Az ügyfélszolgálatnak is rendes email címe van, nem valami gagyi gmailes cucc, szóval a domaint is le lehetett ellenőrizni. Szóval nem hiszem hogy konkrétan ezzel a céggel volt bajuk. Nyíltan ki is jelentették hogy ők álnéven gondolták a dolgot, senki se tudja az igazi nevüket. És akkor a fizetést hogy gondolták? Kamu névvel nem lehet bankszámlaszámot csinálni. A Revolutos számla is csak valódi néven lehet. Más értelmes opció nincs, csak kártyára utalnak, bankszámlaszámra meg valami Fedex vagy mi van, az el se tudom képzelni hogy mi, sose próbáltam, de ott is kérnek mindent, még a lakcímet is ha azt választod.
2023. máj. 7. 22:47
 12/16 anonim ***** válasza:
Azt gondolom, ha itt kerestél embereket, az lehet, rossz ötlet volt, ez a fórum nem nagyon alkalmas erre.
2023. máj. 8. 01:13
 13/16 A kérdező kommentje:
Ez meg a másik, hol keressek akkor? Nyilván ismerősi körben nem kérdezhetek körbe, nem akarom hogy tudják hogy mivel foglalkozok.
2023. máj. 8. 08:09
 14/16 anonim ***** válasza:

Talán valami kifejezetten erotikus munkákat hirdető felületen jobb lenne. Itt sok a komolytalan.

Én pl. évek óta válaszolok itt webcam munka témában, és kaptam a napokban egy privát üzenetet, valaki érdeklődött az oldalakról, ahol dolgozom. Valahogy ismerős volt a neve, visszakerestem az üzeneteim között, és valóban, már 2019-ben jött tőle egy hasonló érdeklődés. Vagyis négy éve játszik a gondolattal, hogy ezt akarná csinálni, és azóta se szánta rá magát.

Szerintem sok itt az ilyen álmodozó, a pénz vonzaná, de aztán mégis beijed.

2023. máj. 8. 14:26
 15/16 A kérdező kommentje:
Oh, akkor nem velem van a gond, megnyugodtam.
2023. máj. 8. 14:32
 16/16 anonim válasza:
Szia! Ezzel csak az baj, hogy hiába küldöd el a szükséges dokumentumokat meg a videót, utána válaszra se méltatnak nem hogy még dolgozhatsz. Én már 5 hónapja írtam nekik, mivel egy ismerősöm ajánlotta, de azóta is várom a választ. Pedig nem vagyok se csúnya se dagi...
2023. aug. 7. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!