Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért zavarja a srácot, hogy...

Miért zavarja a srácot, hogy nem állok le vele beszélni?

Figyelt kérdés

Antiszoc. nő vagyok. A munkahelyemen van egy srác,kicsit odébb dolgozik tőlem,amikkt megyek haza vagy megérkezem mindig előtte haladok el. Egyszer volt egy hosszabb beszélgetésünk előtte semmi csak köszönés, utána meg néha váltunk egy két mondatot,de általában sietek a buszhoz vagy csak nem tudom mit mondhatnék neki így tovább megyek. Megjegyezte, hogy miértnem beszélgetek vele tovább. Róla tudni kell, hogy egy hiper nyitott srác, mindenkivel folyton dumálgat,sok lánnyal is nyilván, pedig úgy tudom hogy családja van már.

Na már most így minek?Van ő neki kivel beszélgetnie. Miért zavarja annyira hogy szóvá tegye?

2023. máj. 3. 20:04
 1/5 anonim ***** válasza:
15%

Lehet szeretne jobban megismerni. Vagy csak nincs hozzá szokva, hogy vannak olyanok akik nem szeretnek senkivel sem beszélgetni. Emiatt érezheti úgy is, hogy vele van bajod.

Én ezekre tudok gondolni.

2023. máj. 3. 20:33
 2/5 anonim ***** válasza:
36%
Akkor üdv a klubban én is full abtiszoc vagyok a melóhelyről is irtó gyorsan elhúzok mert képesek órakig trécselni. Egyébként fura Kérdezd meg tőle hogy őt miért zavarja az hogy nem állsz le vele trécselni.Ő szóvá teszi teis szóvá teheted.Egyébként fura egy alak ha ennyire trécsel nemtudom hány nővel pedig családja van.Én húznék haza a családomhoz a helyébe trécselés helyett.
2023. máj. 3. 20:34
 3/5 anonim ***** válasza:
51%

Ha antiszociális lennél, nem írnád ki a kérdést. Jó, mondjuk 100-ból 99 nem tudja, hogy mi is az az antiszociális igazából, és mostmár elfogadott a helytelen jelentése is. Ha antiszociális vagy, akkor szociopata vagy, ugyanis a szociopatákat hívják néha antiszociálisaknak, de mondjuk a pszichopaták is azok. Szóval csak azért, mert szociális szorongásod van, ne nevezd magad antiszociálisnak, mert a kettőnek nincs köze egymáshoz.

Na de, hogy most kilőttük azt, hogy antiszociális lennél, a kérdésre a válasz:

Mert sok nővel sokat tud beszélgetni, veled meg nem tud, ezért "zavarja". Képzeld el, hogy van egy feladat, amit már milliószor megoldottál, majd kapsz egy másik feladatot, ami egy kicsit tűnik különbözőnek, mint a másik, mégsem tudod megoldani. Zavarna téged is.

Valószínűleg egy ilyesfajta szituáció zajlik le a fejében.

2023. máj. 3. 20:43
 4/5 anonim ***** válasza:
23%

Nem antiszociális vagy, egyszerűen csak tök joggal nem akarsz cseverészni számodra kvázi idegen emberekkel.

Én is iyen vagyok, de pont nem érdekel, aki emiatt problémázik. Bocs, munkahelyre dolgozni járok, nem kétórás traccspartikra, mint amit a kedves kollégák időnként letolnak, munkaidő után pedig szeretek a saját dolgommal foglalkozni, nem dumcsizgatni.

Nem antiszoc, egyszerűen csak megvan a saját életem, amibe a felesleges dumaparti nem tartozik bele.

2023. máj. 4. 14:57
 5/5 anonim ***** válasza:
56%
Egyrészt téged is meg akarhat izélni, másrészt lehet hogy csak te vagy az 1etlen lány, aki szóba áll vele és csak előadja, hogy mekkora mayer állatt csávó. Az, hogy szóvá teszi, az minimum gáz. Ezért pár országban már fel is jelentenék szexuális zaklatásért, ami már a másik véglet.
2023. máj. 15. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!