Elvállalnátok egy ilyen munkát?
Elvállalnátok egy olyan munkát, amihez abszolút nulla előképzettségetek nincs, de relative jól fizet?
Jelentkeztem egy helyre, egy sima egyszerű betanított munkára, de a HR-es azt mondta a munkatapasztalatom alapján (SMT-n vagyok gépbeállító) szeretnének alkalmazni CNC gépbeállítónak. Tanulékony vagyok oké, de kicsit tartok tőle, azért az elektronikai gyártás meg ez a CNC cucc nagyon nem ugyanaz. Vélemény?
Igen, full kamu oneletrajzal helyezkedtem el egy cegnel.
Lezerhegesztonek... addig azt se tudtam hogy letezik olyan.
Felvettek en elevickeltem 4 evet majd tapasztalatokkal tovabb leptem..
Miert ne?
En legutobb 2003-ban dolgoztam a sajat szakmamban.
Es epp van munkatarsam konyvelo diplomaval aki nulla tapasztalattal betanitottak cnc-snek.
Nyugi, csak gépkezelő leszel😃. Nem kell ismerned a G kódot és programozni sem fogsz. Eteted a gépet, max szerszámot cserélsz idővel, takarítod, pakolod az anyagot, elindítod a programot, ilyesmi.
Valószínűleg lesz betanulás is. Nem kell parázni.
Vallald el es en korrepetallak. En nem lattam meg cnc gepet ,de szivesen segitek.
😂
Lenyeg,h legyel bevallalos. Konnyen megtanitanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!