Miért ajánlják fel több helyen, hogy betegen inkább otthonról dolgozz?
Figyelt kérdés
Amikor persze emellett fogy vagy szabid, vagy hát értelemszerűen tp-en vagy, ami amúgy is kevesebbet fizet.2023. ápr. 28. 09:35
1/10 Metionin válasza:
Az úgy hülyeség. Ha tp-en vagy, akkor nem kell dolgozni. Ha dolgozol otthonról, akkor meg nem vagy tp-en/nem fogy a szabid.
2/10 A kérdező kommentje:
Pedig múltkor még évekkel ezelőtt így jártam, biztattak, hogy nagyon náthásan menjek haza, vigyem a céges laptopot, ja és hozzak tp papírt. Akkor inkább azt mondtam, ülök a munkaidő végéig itt az irodában.
2023. ápr. 28. 09:49
3/10 anonim válasza:
Jó átbaszás akkor...Ha tp-vagy vagy szabin nem vagy köteles dolgozni a munkáltató jól jár! Kevesebb pénzért mert tp van valaki de a munkát ugyanúgy megcsinálja...
4/10 A kérdező kommentje:
Végül persze nem csináltam
2023. ápr. 28. 10:04
6/10 anonim válasza:
Táppénz, szabadság alatt nincs munka. Olyan van, hogy egy kis takonykórral nem mész be, hanem otthonról dolgozol, ilyen nálunk is előfordul, de akkor nem vagy táppénzen.
7/10 anonim válasza:
Náthásan még bőven lehet otthonról dolgozni és covid óta rossz néven veszik kollégák ha mellettük csöpögsz.
8/10 A kérdező kommentje:
Én szívesen bemegyek náthásan is, tudok a munkára koncentrálni, csak furcsálltam, hogy lehet vele hazamenni, de közben meg hozzak róla papírt, miközben dolgozom.
2023. ápr. 28. 11:39
9/10 anonim válasza:
Abban van ráció, hogy egy náthával nem akarsz táppénzre vonulni (főnökként én se venném jó néven), viszont ha otthonról dolgozol, akkor nem fertőzöl másokat. De akkor nincs orvos, nincs táppénz, hanem rendes fizetés van.
Vagy ha tényleg nem tudsz dolgozni (otthonról se tudnál), akkor menj el orvoshoz és írjon ki táppénzre - akkor viszont természetes, hogy nem dolgozol otthonról sem.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mostanában azt mondják, hogy inkább gyere be betegen is.
2023. ápr. 28. 12:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!