Érettségivel milyen munkák vannak?
Figyelt kérdés
Idén végzek a sulival, de a szakmában egyáltalán nem szeretnék dolgozni.
Rájöttem, hogy ez nem az én világom.
Érettségim van, illetve külön van kémiából érettségim. Nincs emeltem semmiből.
A informatikai munkákhoz nagyjából értek.
Nyomtatás, Word, ppt, stb.
Milyen munkát tudnék így találni?
Még annyit hozzátennék, hogy 19 éves fiú vagyok.
Köszönöm előre is a válaszokat!
2023. ápr. 27. 21:45
11/18 anonim válasza:
Még fiatal vagy, tanulhatsz másik szakmát
12/18 anonim válasza:
Sima érettségivel olyan munka van, ahová felvesznek. Nem nagyon tudsz válogatni. Vidéken gyakori, h csak q gyár marad.
13/18 anonim válasza:
Lölő is gázszerelő, aztán mire vitte. Kicsit másfelé
14/18 anonim válasza:
Az egyes tényleg butuska. Hiány van a szakikból. Festő, villanyszerelő stb. És rengeteg pénzt lehet keresni. Egy kisebb irodát festettünk ki..1 millió.
15/18 anonim válasza:
Pesten vannak irodai munkák, úgy 230-250 ezer Ft körül adnak, lehetsz akár a telefonos ügyintéző, vagy adminisztrátor, vagy recepciós irodaházban.
16/18 anonim válasza:
Gyári melók akadnak többnyire, oda folyamatosan keresik az embereket, többféle pozícióba is. Lakóhelytől is függ nyilván, de pl. Nyugat-Magyarország tele van gyárakkal, sok helyen simán meg lehet keresni nettó 300-400 ezret, sőt, akár még ennél többet is. Csak arra készülj fel, hogy ezek szinte mindig 3-4 műszakos beosztásúak.
17/18 anonim válasza:
Sztem inkabb mennj pl futarkodni vagy felszolgalni. Ahhoz se kell papir es tobb love. Marmint ha Pesti vagy. Ne ilyen gyari, tobb muszakos, szar penzes melot valassz ami melett kb elni se lehet..
18/18 anonim válasza:
Nagyon sokan vannak szimpla érettségivel maszekban pl körmös, boltja van, pl sportbolt, masszőr, ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!