Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha te fiatal vagy, nem dolgozt...

Ha te fiatal vagy, nem dolgoztál még, mit szeretnél csinálni: vállalkozást nyitsz vagy alkalmazott leszel? Mi a közeli terved?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 26. 10:52
 1/3 anonim ***** válasza:
69%

Nagyon sok szakmába szinte kötelező valami előzetes tapasztalatszerzés ami a legkönnyebb ha előtte cégnél dolgozol alkalmazottként.

Én egyébként úgy látom hogy sok korombeli túlidealizálja az egyéni vállalkozóságot és azt hiszik akkor majd kevesebbet kell dolgozni vagy jobban vagy másképp vagy bármi. De közben azért ez nem teljesen így van, sőt.

Én személy szerint egyébként nem tervezek e.v. lenni amíg nem kötelez rá az élet.

2023. ápr. 26. 11:37
 2/3 anonim ***** válasza:
70%
Ma már ennyire általános jelenség hogy simán eldöntöd hogy vállalkozát csinálsz, vagy elmész valahova alkalmazottnak? Azt hittem tök egyértelmű hogy elmegyünk alkalmazottnak aztán majd idővel ha úgy alakul, esetleg vállalkozás...
2023. ápr. 26. 12:43
 3/3 anonim ***** válasza:
59%
Ilyen szakmunkás gyorstalpalós prolik csinálnak egyből vállalkozást, aztán jön a sok Koller munka.
2023. ápr. 27. 06:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!