Hogyan tudom eldönteni hogy biztonságos munkaközvetítővel van e dolgom?
Amit az 1-es, plusz megnézem a megadott címet a google-be.
Nekem volt már olyan, hogy valaki megadott egy címet és egy lakóövezetbe volt ahol max fodrászatok, abc-k voltak elvétve. Megnézem a megadott cég oldalát és nem volt írva iroda/telephely annál a lakóövezetnél.
De nekem első sorban ennél az esetnél az volt gyanús, hogy megkért, hogy öltözzek ki blúzba, magassarkúba (én nő vagyok, a "közvetítő" pedig férfi).
Az is atveres lehet, amikor egy kozvetito elore ker x osszeget, mielott munkaba allnal. En 6 eve vagyok kint, jopar lizingceggel volt mar dolgom, de soha nem volt ilyesmirol szo, nem is mennek bele ilyesmibe. Ok a cegtol kapjak a penzt, ha elore kell valamit fizetned, inkabb hagyd a fenebe.
Persze akadnak kivetelek, amikor az elso havi fizetesedbol levesznek parszaz €-t kozvetitesi dij cimszoval, de az ugye a mar megkeresett fizetesedbol kerul levonasra, nem habira elutalsz valakinek egy rakas penzt. Csak ovatosan, rengeteg a simlis alak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!