Hogy lehet kezelni egy fontoskodó kollégát? Egyfolytába mindenbe belepofátlankodik. Olyan mint egy pincsi.
Figyelt kérdés
2023. ápr. 21. 09:57
11/27 A kérdező kommentje:
hat eppenseggel nincs egy ekezet se rajta.. ha nyomom az ALT ot mellé akkor csinál nekem ekezetet.
2023. ápr. 21. 10:57
12/27 anonim válasza:
9: De miért idegesít? Ez nekem kb. úgy hangzik, mint mikor a csóró prolit idegesíti, hogy a szomszédja a világban utazgat.😀
13/27 anonim válasza:
Itt és most te vagy a husáng valójában, kérdező.
További jó mulatást!
14/27 anonim válasza:
Én inkább értékelnék egy ilyen kollégát. Ha neki ez jó, meg nem fáradtság,hadd csinálja.
Amúgy ha téged annyira idegesít, akkor miért nem te ugrasz, hogy megcsináld, amit ő magától ajánl fel, hogy elvégez/megkeres/utánajár stb?
15/27 anonim válasza:
Ez amit leírtál , pont nem a belepofátlankodás meg a fontoskodás kategóriájába esik. Lelkes, buzgó, segítőkész - egyik sem hiba. Te kreálod magadnak a problémát. De ha annyira zavar, ülj máshová, hallgass zenét vagy bármit,ami eltereli a figyelmed róla.
16/27 A kérdező kommentje:
A másik meg bejott, becsavart hajjal,mert melo utan partyba megy....OMG! Mi folyik itt?!
2023. ápr. 21. 13:20
17/27 anonim válasza:
Megmondani neki, hogy köszönöm a véleményedet, megfontolom.
18/27 anonim válasza:
Na jó, ez szerintem minimum félig trollkérdés.
19/27 anonim válasza:
Kérdező, neked nincs saját életed?
20/27 A kérdező kommentje:
De,van. Neked?
2023. ápr. 24. 08:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!