Szerintetek az azonos munkahelyen dolgozó kollégák többsége melón kívül is tartja egymással a kapcsolatot?
Ahol dolgozom, ott van egy idősebb "banda", akik évtizedek óta ott dolgoznak, együtt. Ráadásul egy környéken laknak. Ezek jó barátok és a szabadidejüket is együtt töltik.
Én viszont nem járok össze senkivel, nincs erre igényem.
Szoktak szervezni közös programokat. Általában evés, italozás.
Egyrészt semmi kedvem velük tölteni a szabadidőmet, nincs bennünk semmi közös, nem kötődök hozzájuk.
Másrész nem is tudnék mit csinálni ezeken a programokon. Ezt el is magyaráztam már nekik (vega vagyok, ők húst hússal esznek. Nem iszok alkoholt. Nem is ihatok mert szívgyógyszert szedek) de nem értik.
Mindig erőltetnék hogy menjek.
12 éve vagyok egy helyen, kis cég, max 25 alkalmazott (de abban már a főnök és a takarítónő is benne van) de soha, a 12 év alatt 1x sem beszéltem találkoztam munkaidőn kívül senkivel.
Soha, 1x se. Nem telefonáltam, nem cseteltem, nem maileztem, nem kirándultam, nem kocsmáztam.
Ők a KOLLEGÁIM, de egyébként se kutyáim se macskáim. Az a napi 8 óra az pont 8 órával több mint amennyit velük akarok tölteni.
A főnököt meg akkor lássam mikor piros hó esik. Abból napi 1 perc is sok.
Nekem egy kollegám van, akivel haverkodnék. Bírom, mert nagyon kultúrált, jószívű, segített egy csomót nekem, marha jó szakember. Csak ő nem igazán haverkodik senkivel sem komolyabban.
A többi kollega meg retardált egy kissé,piások,cigisek,stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!