Munka előtt 2 órával hajnalban megiszok 2 pohár bort abból nem lesz bajom ugye hosszútávon? Nem bukhatok le, hogy iszok? Hiszen nem iszom részegre magam.
Azt vettem észre ,hogy ha reggel iszok egy keveset sokkal jobb lesz a napom, hétvégén nem szoktam inni csak néha hétköznap reggelenként de akkor se mindig csak mikor iszok akkor mindig jobban vagyok és nem veszem fel olyan tragikusan ha beszólogatnak a nap folyamán vagy bántanak, jót tesz az ital.
Pia nélkül nem jó a sok ember hülyeségeit hallgatni a melóba. Sajnos ez van.
Én így jártam suliba régen..... Amíg el nem fogyott a szekrény tetejéről a 2 üveg pálinka és le nem csesztek miatta a szüleim, addig minden reggel megittam egy kortyot.
Az a durva amúgy, hogy addig én voltam a kirekesztett, mindenki által utált gyerek az osztályban, de utánna már mindenki kedvelt az osztályában, keresték a társaságom. Sokkal jobban éreztem magam tőle a nap folyamán, mondjuk csak 12 éves voltam amúgy😬😅
Sajna ez alkoholizmus.
Nem. Ítéllek el, de akkor is kimeríti az alkoholizmus fogalmát.
Én is beverek heti 2x 8cl vodkát munka előtt, mert máskülönben csak szorongok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!