Valóban így gondolhatja? Hogyan lehetne folytatni? Mire lehetne gondolni?
Volt agy kolléganőm, akivel nagyon jól kijöttünk emberként, kollégaként. Közben elküldték őt. Leépítés van a cégnél. Az elmúlt pár napban sokat beszélgettünk. Minden egyes beszélgetéskor mondta a kolléganő, hogy milyen jó neki, hogy mellette állok és ott van a barátságom neki. Többször szerveztünk több programot. A lányával is hárman. Jelenleg egyedül él. Volt egy ötlete. Mondta, hogy menjünk ki külföldre dolgozni. És közösen bérelnénk lakást is. Velem bele merne vágni az ilyen dolgokba. Mondta azt is, hogy közben talált új munka helyet. Az apuja segített neki. És ezzel kapcsolatban az volt a felvetése, hogy költözzek oda hozzá a másik szobába. És járjunk együtt dolgozni.
Egyre többen kezdték mondogatni nekem, hogy a kolléganőre hatással vagyok, mert sokkal nyugodtabb mellettem. És nagyon megértjük egymást barátilag. Telefonszámot is cseréltünk. Az egyik nap mondta, hogy màr a gondokat is jó érzéssel tölti el, hogy kimennék vele külföldre. Azért, mert állítása szerint senki nem állt ki mellette, semmilyen értelemben. És azt szerettük volna elmondani egymásnak, hogy egyre szorosabb és jobb baráti kapcsolat alakult ki közöttünk. Mind a ketten azt éreztük, hogy ez igazi, őszinte barátság. Csak nagyon bizonytalan és tanácstalan vagyok, hogy a folytatásban megmarad-e ez a kapcsolat. Jelen helyzetben komolyan gondolná-e a költözést és a közös munkát. Abban maradtunk, hogy, ha rendeződtünk, akkor leülünk és átbeszélünk mindent.
Még az is elképzelhető, hogy pótapukát keres a lányának. (Nem találkoztál véletlenül a gyermekének a édesapjával/nemzőapjával?)
Meg tudlak érteni a kételyeiddel együtt. A nő mindenképpen társra vágyik és valószínűleg benned meg is találta, akit keresett.
Miért nem teszed fel neki egyenesen a kérdést, hogy mi van a kislány biológiai értelemben vett apjával? Ne halogasd a tisztázást semmiképpen!
Hány évesek vagytok egyébként? Szüleitek? Testvér? Unokatestvér?
"Csak nagyon bizonytalan és tanácstalan vagyok, hogy a folytatásban megmarad-e ez a kapcsolat."
Ezt nem lehet előre tudni. Lehet, hogy csak addig fog tartani, amig azt nem momdod, te nem mesz kulfoldre vele. Lehet addig, amig o el nem kezd egy uj helyen dolgozni. Lehet "orokke" így lesz
Ahogy leirod ot, fojtogatonak tunik ez, es szinte vampirnak. Minden arrol szol, neki mi lenne jo. Es amint teljesen egymasra vagytok utalva, csapdaban erezhetned magad.
Ez egy nagyon szep dolog is lehetne, de ahogy leirtad, nyomaszto.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!