Nappali tagozatos egyetem mellett állás?
Sziasztok, júniusban diplomázó tanító szakos hallgató vagyok. Elvállaltam egy teljes munkaidős állást. Eddig nagyon segítőkészek, mindenki örült nekem viszont egy kicsit félek, mert mégiscsak az utolsó 2 hónapban tartunk,ahol készülnöm kellene a záróvizsgára, szakdolgozatot írni, zárótanításra készülni, heti 3 napot bejárni az egyetemre és elvállaltam a tanítói állást is. Tanítani az egyetemi órák előtt/után fogok, illetve a szabadnapjaimon egésznap. Igen, én vállaltam és ezzel a döntésemmel teljesen kiléptem a komfortzónámból. Levelező tagozatra már nem tudok jelentkezni, mindenképp nappali tagozaton tudom befejezni az iskolát. Igazából nem is tudom mi a kérdésem, egy pár bíztató szónak illetve tapasztalatoknak örülnék, van-e köztetek olyan, aki nappali tagozatosként utolsó félévben teljes munkaidős állást vállalt, illetve mik a tapasztalataitok?
Köszönöm szépen a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!