Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Holnap lesz az első interjúm,...

Holnap lesz az első interjúm, a Pennybe fogok menni milyen kérdésekre számítsak?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, vendéglátó iparban tanultam érettségim és szakmai bizonyítványom van. Soha nem hívtak fel interjúra se semmire még a szakmámban sem. Milyen kérdésekre számítsak az interjún? Milyen a Pennys munka?

2023. ápr. 5. 13:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
77%
Hát én inkább részvétet kívánok. Nagyjából 1 hónapig leszel lelkes, aztán a falat fogod kaparni és más munka után nézel. Magával a feladatokkal nincs gond, de kegyetlen sok kibírhatatlan vásárló van, úgy bánnak veled mint a kutyával vagy mint egy csicskával. Rajtad élik ki a frusztrációjukkal, olyasmiért cseszegetnek amiről nem tehetsz. Kíváncsi leszek meddig bírod. Én 4 hónap után váltottam 40 órás beosztásról 30 órásra, így egész elviselhető, mivel csak heti 3-4 napo megyek, de már így is gyakran úgy jövök haza hogy fel akarok mondani. Azért kitartás.
2023. ápr. 9. 12:45
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező milyen volt az interjú?Milyen kérdeseket tettek fel?Mennyire öltöztél ki?
2023. ápr. 11. 19:21
 13/17 A kérdező kommentje:

#11: Igen én is a vásárlók miatt tartok nagyon, én is vásárlok a Pennyben anyukámmal és látom, hogy milyenek.

#12: Nem igazán voltam kiöltözve, egy farmer nadrág (nem szaggatott) és egy barna pulcsiban voltam. Aki interjúztatott egy fiatal férfi volt. A kérdések márketing felé húzódtak és rólam, meséltem magamról vendéglátást tanultam és nekünk kötelező volt a márketing, így az is simán ment, meg is lepődött nem húztuk tovább, hanem azt mondta, hogy írjuk alá most azonnal és bemutatott az egyik Pennys dolgozónak aki szerintem majd betanítani fog. Ma voltam intézni a tüdőszürőt, nyomtatásokat stb. Nem tudom mikor kezdek még.

2023. ápr. 12. 20:21
 14/17 anonim ***** válasza:
Azóta is ott dolgozol a Pennyben?
2023. szept. 26. 20:17
 15/17 A kérdező kommentje:

Dehogy 2 nap múlva elmentem amilyen emberek voltak ott :")

Vásárlókkal is úgy bántak, mint a kutyával amikor ott voltam. Nem értem mi ez a viselkedés az emberektől ja és még NAV-os történetem is volt velük.

2023. szept. 27. 17:16
 16/17 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy így alakult, de hidd el,te jártál jól, hogy időben otthagytad őket. Sokan még akkor is kitartanak, mikor már rámegy az egészségük. Rengeteg normális munkahely van még, biztos meg fogod találni a számításaidat.
2023. szept. 27. 20:59
 17/17 anonim ***** válasza:
privibe megírod melyik Penny volt?
2023. szept. 28. 15:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!