Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Lányok? Munkahelyen mennyire...

Lányok? Munkahelyen mennyire vagytok szégyenlősek? Mennyire nyíltan beszéltek a szexuális tartalmú dolgokról?

Figyelt kérdés

2023. márc. 30. 18:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Nem vagyok szégyenlős. Nem beszélek szexuális tartalmú dolgokról, mert nem tartoznak a kollégákra.
2023. márc. 30. 18:18
 2/11 anonim ***** válasza:
35%
Kulturáltan, de teljesen nyíltan szoktunk róla beszélni. Nyilván ami privát intim dolog az nincs kibeszélve.
2023. márc. 30. 18:22
 3/11 anonim ***** válasza:
55%
Elnézést, nem olvastam, hogy csak Lányoknak szól a kérdés, akkor tárgytalan amit írtam.
2023. márc. 30. 18:24
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy beszélek velük ilyenekről.
2023. márc. 30. 18:27
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
nem szoktam saját életemről beszélni.
2023. márc. 30. 18:35
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok szégyenlős és, ha valamiért szóba kerül akkor szofisztikáltan szoktam róla nyíltan beszélni, persze nem bárkivel csak akivel jó a viszonyom.
2023. márc. 30. 18:36
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire nem szoktunk szexuális tartalmú dolgokról beszélni a kollégákkal, de nem gondolom, hogy ez szégyenlősség lenne, egyszerűen számomra ez nem odaillő téma és nem is tartozik rájuk. Amúgy is csak 1-1 ember van, akivel szoktam magánéleti dolgokról is beszélni, a többiekkel meg jóban vagyunk, de csak mint kollégák, nem baráti a viszony. Inkább csak felszínes, alap dolgokat tudunk egymásról azt az 1-1 embert leszámítva.
2023. márc. 30. 18:46
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem beszélek ilyen dolgokról a kollégáimmal. A szexuális életem 2 emberre tartozik: rám, a páromra. Senki másnak nincs köze hozzá, és nem is vagyok hajlandó kibeszélni (másét sem).
2023. márc. 30. 19:21
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

A szexuális életedről dumcsizni a munkahelyeden nem szégyenlősség kérdése, hanem azé, hogy mekkora spermaagyú suttyó vagy.

Ha azt hallanám hogy egy kollégám arról beszél hogy kivel, hogyan, mikor dugott, akkor nem az lenne a reakcióm, hogy "juj hát ő aztán nagyon nem szégyenlős, mindjárt elpirulok", hanem az, hogy ez sem képes felfogni, hogy mi normális beszédtéma a kollégák között, és mi nem.

2023. márc. 30. 19:47
 10/11 anonim ***** válasza:
A szexuális életemet nem a munkatársaimmal beszélem meg.
2023. márc. 30. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!